ARCTIC Freezer A35


9 890 Ft
  • Raktáron

Gyártó: ARCTIC

Termékleírás

Az ARCTIC Freezer A35 egy kiváló minőségű CPU hűtő, amely kifejezetten a gamerszámára lett kifejlesztve. Az eszköz magas teljesítményű ventillátorral és a legmodernebb hűtőtechnológiával rendelkezik, amely garantálja a folyamatosan alacsony hőmérsékletet akár a legnehezebb játékok és alkalmazások futtatása közben is.

A Freezer A35 az AMD processzorokkal kompatibilis és képes eltávolítani a hőt a processzor hatékonyabban mint más hűtők. Az egyedülálló hűtőtest kialakításának köszönhetően az eszköz csökkenti a zajszintet, így hosszú órákig játszhatsz zökkenőmentesen.

Az ARCTIC Freezer A35 könnyen telepíthető és használható, valamint tartós kialakítása biztosítja, hogy hosszú évekig problémamentesen működjön. Ezenkívül, az ARCTIC a környezetre is nagyon fontos és odafigyelnek a fenntarthatóságra. Az ARCTIC Freezer A35 egy olyan készülék, amely tökéletes választás a számítógépes játékosok és azok számára, akik olyan informatikai projekteken dolgoznak, amelyek nagy erőforrásokat és kihívásokat igényelnek a processzorok számára. Ha szeretnél értékesíteni a PC hűtést, az ARCTIC Freezer A35 egy kiváló minőségű választás, amely megfelel a kritikus felhasználói igényeknek és elősegíti az optimális teljesítményt és a magas számítógép-élményt.

Processzorokhoz

Ha az alkatrészek fontosak számítógépünk számára, akkor a processor a legfontosabb része annak. A PC és laptop kategóriában azonban olyan sok különböző processzor található, hogy az talán túl bonyolult lehet a kezdő számítógépes felhasználók számára. Az első dolog, amit tudnunk kell, hogy a processzor határozza meg, mennyi idő alatt tud a számítógép feladatokat végrehajtani. Az összes többi alkatrész, többek között a memória és a merevlemez sebessége, további hatással van a teljesítményre, de ha nincs megfelelő processzor, a rendszerünk sosem lesz képes arra, amire szükségünk van. A két legismertebb processzor gyártó a AMD és az Intel. Mindkét gyártó processzorai különböző típusú felhasználásra fejlesztettek ki. Az Intel processzorai általában a játék- és médiaszerkesztéshez ideálisabbak, míg az AMD processzorai általában a több feladattal rendelkező felhasználók számára biztosítanak megfelelő teljesítményt. Fontos azonban megérteni, hogy a megfelelő processzor kiválasztásához figyelembe kell venni a többi alkatrész kompatibilitását is, hogy biztosítsuk a rendszer megfelelő teljesítményét. A processzor sebességét szokás félelemmel semjegyezni, viszont érdemes azt tudni, hogy a legújabb processzorok a 3,5 GHz-ig mennek, de több regionális követelmény és más tényezők miatt a legtöbb átlagos felhasználó számára a 2-2.5 GHz is elegendő. Egy teljesítményorientált felhasználó számára azonban más alkalmazásokra van szüksége, mint egy átlagos felhasználó. Azonban az átlagos felhasználó számára is fontos, hogy biztosítsuk olyan processzort, amely a jövőbeli fejlesztésekkel együtt növelhető. Az ésszerű áron megvásárolható processzorok, általában a négymagos processzorokig terjednek. Azonban, ha a felhasználó megnövelné a teljesítményt és lehetővé tenné a további jövőbeli fejlesztéseket, akkor a hatmagos processzorok is kiváló megoldást nyújtanak. Ahhoz, hogy kiválasszuk a megfelelő processzort, alapos kutatásra van szükség. Az online értékelések és videók segítségével azonban kiválaszthatjuk azt a processzort, amely a feladatok széles skálájához elég erőt biztosít annak érdekében, hogy számítógépünk hosszú távon is használható maradjon. Összességében, ha gyors és stabil számítógépre van szükségünk, akkor fontos, hogy megfelelő processzort válasszunk ki. Az AMD és az Intel processzoraik széles skáláját kínálják, mindegyik különböző felhasználási módokkal rendelkezik. Az általános felhasználásra az ésszerű áron megvásárolható négymagos processzorok kiválóak, míg a teljesítményorientált felhasználók kivételesen jól szolgálhatják a hatmagos lehetőségek. A megfelelő teljesítmény és összetevők kiválasztása segít abban, hogy számítógépünk hosszú távon is használható maradjon.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen processzorokkal kompatibilis az ARCTIC Freezer A35 hűtő?

Az ARCTIC Freezer A35 kompatibilis az AMD Ryzen, AMD Athlon és AMD A-Series processzorokkal.


Megfelelő-e az ARCTIC Freezer A35 hűtő nagy terhelésű feladatokhoz?

Igen, az ARCTIC Freezer A35 hűtő kialakítása és hatékony hűtőteljesítménye lehetővé teszi, hogy nagy terheléssel is hatékonyan és halkan hűtsön.


Milyen zajszintre lehet számítani az ARCTIC Freezer A35 használatakor?

Az ARCTIC Freezer A35 zajszintje maximum 24 dB(A), így nagyon halknak számít a használata.


Milyen típusú CSAPÁGY van az ARCTIC Freezer A35 hűtőjében?

Az ARCTIC Freezer A35 hűtőjének az Alpine T2 típusú hydro dinamikus csapágya van, amely csendes és hosszú élettartamot biztosít a hűtőnek.


Milyen méretű ventilátorral rendelkezik az ARCTIC Freezer A35 hűtő?

Az ARCTIC Freezer A35 hűtője egy 92 mm-es PWM ventilátort tartalmaz, amely maximális légáramlást és csendes működést biztosít.


Mennyi garancia van az ARCTIC Freezer A35 hűtőjére?

Az ARCTIC Freezer A35 hűtőjére 6 év garanciát biztosít a gyártó.


Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben