ASUS CG32UQ


314 590 Ft
  • Raktáron

Gyártó: ASUS

Termékleírás

Az ASUS CG32UQ egy kiváló minőségű, 32 hüvelykes méretű gaming monitor, amelyet a legújabb technológia és innovatív funkciók jellemzik. Ez a monitor minden gamer számára fantasztikus vizuális élményt nyújt a legjobb képminőséggel és széles betekintési szöggel.

A CG32UQ egyedülálló VA panelt használ, amely rendkívüli kontrasztot és megjelenítési teljesítményt biztosít. A HDR-támogatásnak köszönhetően a képek élénkek és részletgazdagok, a magas kontrasztarány pedig mély, gazdag feketéket eredményez.

A monitor WQHD (2560 x 1440) felbontása kiváló részletességet és éles képfelbontást nyújt, ami kiemeli a játékok és videók minden apró részletét. A képfrissítési sebesség pedig 60 Hz, ami sima és folyamatos képváltást garantál a gyors akcióban is.

A CG32UQ-hez tartozó Adaptive-Sync technológia lehetővé teszi, hogy a képkockák és a monitor kimeneti sebessége közötti szinkron megvalósuljon, így a kép szakadásáról és szaggatásáról is teljes mértékben elfelejthetünk. Az Ultra Low Blue Light és Flicker-Free technológiák segítenek csökkenteni a szemfáradtságot, így hosszú órákon keresztül is kényelmesen és hatékonyan játszhatsz.

A CG32UQ egyéb extra funkciókkal is rendelkezik, amelyek fokozzák a felhasználói élményt. A beépített hangszórók gazdag, természetes hangzással bírnak, így nincs szükség különálló hangrendszerre. A Kensington zárnyílás segítségével pedig könnyedén biztonságban tarthatod a monitorodat.

A monitor számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve az HDMI és DisplayPort portokat is, így könnyen csatlakoztathatod más eszközeidet, például játékkonzolokat, számítógépet vagy médialejátszót.

Összességében az ASUS CG32UQ egy kiváló választás a gamerek számára, akik kiemelkedő képminőséget, folyamatos játékélményt és kényelmet keresnek. Ez a monitor minden szempontból kielégíti a legmagasabb elvárásokat, és garantáltan lenyűgözni fog minden egyes játékélményben.

Použité

A Použité alkatéziséhoz weboldal egy kiváló platform, ahol megtalálhatók és megvásárolhatók a legjobb minőségű, használt monitorok. Ez a weboldal azért jött létre, hogy segítsen az embereknek megtalálni az ideális monitorokat, anélkül hogy túl sokat kellene költeniük. A monitorok kategóriájában széles választék áll rendelkezésre, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A weboldal az olcsó, de jó minőségű monitorokat kínálja, így minden látogató megtalálhatja a számára ideális terméket. A monitorokat különböző méretekben és felbontásokban kínálják, hogy mindenki megtalálja a méretet és az általa preferált felbontást. A weboldal felhasználóbarát és könnyen navigálható felülettel rendelkezik, így az emberek könnyen böngészhetik a különböző monitorokat és megtalálhatják a legmegfelelőbbet. A termékek leírásai részletes és informatívak, megadva az összes fontos információt, például a felbontást, a méretet, a csatlakozókat és egyéb technikai adatokat. A Použité alkatéziséhoz törekedik a vevői elégedettségre, ezért a vásárlók első osztályú ügyfélszolgálatot kapnak. A weboldal ügyfélszolgálata mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon az esetleges kérdésekre vagy segítséget nyújtson a megfelelő monitor kiválasztásában. A vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy jó minőségű monitorokat kapnak, amelyek hosszú távon is kiválóan működnek. Tehát, ha Ön egy jó minőségű, használt monitorra van szüksége, a Použité alkatéziséhoz weboldal a legjobb választás Önnek. Böngéssze át a monitorok széles választékát és találja meg a tökéletes terméket, anélkül hogy túl sokat kellene fizetnie. Legyen az otthonában vagy az irodájában, a Použité alkatéziséhoz garantálja a legjobb minőséget és a maximális elégedettséget.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 650 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft

ASUS CG32UQ ASUS CG32UQ

Az ASUS CG32UQ egy kiváló minőségű, 32 hüvelykes méretű gaming monitor, amelyet a legújabb technológia és innovatív funkciók jellemzik. Ez a monitor minden gamer számára fantasztikus vizuális élményt nyújt a legjobb képminőséggel és széles betekintési szöggel. A CG32UQ egyedülálló VA panelt használ, amely rendkívüli kontrasztot és megjelenítési teljesítményt biztosít. A HDR-támogatásnak köszönhetően

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben