AUDIENT Sono


140 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: AUDIENT

Termékleírás

Az AUDIENT Sono a zenészek álma, amely kombinálja az AGC, a routing, az időzítés és a hangerő állítás lehetőségét, mindezt egy átfogó audió interfésszel és DSP-rel, amely teljesen felkészült a modern felvételi munkára.

Az Sono az első előfok a piacon, amely egy D.I. konvertálót használ, lehetővé téve a gitárosok és basszusgitárosok számára, hogy felvételt készítsenek a hangjukról mindenféle kiegészítő nélkül. Az Sono képes

Az Sono egy átfogó módszer arra, hogy a felvétel mindent felvegyen, amire szüksége van az általad készített zene értékelése érdekében. Kapcsolja a hangszórókat az Sono-hoz, és azonnal meghallhatja a felvett hangminőséget.

Továbbá, az Sono rendelkezik egy nagyfelbontású kijelzővel, amely áttekintést nyújt a szükséges hangbeállításokról, és lehetővé teszi a hangerő állítását, a routing beállításokat és az időzítést - megkönnyítve az életet, és lehetővé téve, hogy a hangszeredet pontosan úgy játssza, ahogy azt szeretnéd.

Az AUDIENT Sono-nak van egy előnye a többi, hasonló célokra szolgáló termékkel szemben: teljesen rugalmas. Az Sono rendkívül könnyen használható, és bármilyen digitális munkafolyamatba integrálható, legyen szó akár az oktatóanyagok készítéséről, vagy a profi zene készítéséről.

Élvezd az Sono minőségét, és tölts kevesebb időt a beállításokkal, és több időt az élet mozzanatainak megörökítésével. Válaszd az AUDIENT Sono-t, és áss mélyebbre és minőségibb zenei gyártási élményt nyújts!

Külső

A Külső alkatrészek kategóriája számos PC szerelő számára elengedhetetlen azok számára, akik nagyobb teret szeretnének adni gépüknek, vagy a kevésbé technikailag hozzáértők számára, akik egyszerűen csak az esztétikai megjelenést akarják kihangsúlyozni. A kategória magában foglalja a PC külső burkolatait, ventilátorokat, világítási elemeket és egyéb kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy személyifierűzzük a PC-nket. A PC burkolata az összetevők első benyomását kelti a felhasználóban, és a külső alkatrészek segítségével tökéletesen alkalmazkodhat az egyéni stílushoz és igényekhez. A színválaszték és a modern dizájnok a személyes érzékenységek áthangolását biztosítják, és azok a nagyobb méretű tápegységek, melyek külön-külön is vásárolhatók megteszik az alkatrészek beépítését kényelmessé és egyszerűvé. A ventilátorok és hűtők szintén fontos szerepet játszanak a külső alkatrészek kategóriáján. Ha kockáztat az állandó túlhevítési problémákkal, akkor a szellőzőnyílásokkal csökkentheti a túlforrt gépeket és javíthatja a hűtés rendszer teljesítményét. Az extra ventilátorok és kiegészítők elrendezési lehetőségei lehetővé teszik számunkra, hogy szabadabban beállítsuk a hűtési beállításokat. Az alumíniumból vagy üvegből készített világítóelemek segítségével a gépünk vonzóbbá válhat. A világító LED-ekkel való megvilágítást ideális kiegészítésként lehet kezelni a belsejében megtalálható látható alkatrészekhez. A világítás többféle színben érhető el, és lehetővé teszik, hogy szélesebb körben mutassa be a gép végső megjelenését. Ez kann fokozott vizuális hatás, amely felkeltheti mások érdeklődését. Végső soron, a Külső alkatrészek kategóriájának kiválasztása az Ön izlésének és igényeinek interakciójából áll. Először is, a PC burkolat egyszerűen csak emberek jó ízléssel elvesznek egy esztétikailag vonzó vonalat, és a fenti alkatrészek segítségével megvalósíthatók azok formatervezése. Másodszor, minél nagyobb igényeket támasztunk a számítógépekhez, akkor annál jobban igénybe veszik a gép így hozzá való alkalmazkodhattó alkatrészeit. Végül, a Külső alkatrészek kategóriája segít abban, hogy az egyéni igények és a részletes gépigények tökéletesen találkozhassanak.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 650 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 990 Ft
Mi az AUDIENT Sono?

Audient Sono egy high-end USB audio interface, melyet gitárosok és basszusgitárosok számára terveztek. Robusztus dizájnnal rendelkezik és elérhető különböző hangzásprofilokkal, amelyekkel testre lehet szabni a gitár/hangszerek hangját.


Hány gitár/hangszert lehet csatlakoztatni az AUDIENT Sonohoz?

A Sono rendelkezik egy instrument (csak gitár) bemenettel, valamint egy vonalbemenettel, így összesen két hangszert lehet csatlakoztatni.


Milyen típusú hangzásprofilok állnak rendelkezésre az AUDIENT Sononál?

A Sono rendelkezik 3 különböző hangzásprofil beállítással: Classic, Clean és Rhythm. Ezekre kézzel is lehet tovább finomítani a 3-sávos EQ segítségével, valamint Presence és Drive forgatógombokkal.


Milyen bemeneti impedanciával rendelkezik az AUDIENT Sono instrument (gitár) bemenete?

A Sono rendelkezik változtatható impedanciával a instrument bemenetén, amely 1 MΩ és 10 kΩ között választható.


Milyen felbontású az AUDIENT Sono ADC/DAC házászati felbontása?

A Sono rendelkezik 24 bit/96 kHz ADC/DAC házászatával, amely magas minőségi hangfelvételt biztosít.


Termékek

Népszerű termékek

Ricoh SPC220EM magenta
37 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Bo Jungle B-Light & Music Koala Csörgő
4 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Njord iPhone 14 Pro Max Woven Fabric Case Deep Sea
10 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic AG-DVC30 7800mAh
17 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő HP Pavilion N5341
11 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Gateway Solo 5350
11 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Akkutöltő Canon típus BP-512
10 330 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Női cipő Ayla
10 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Átlátszó cipőrendszerező doboz
13 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Belkin AVC001BTBK USB Hub 3.2 Gen 1 Type-C Fekete
24 151 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Idegen és Más
1 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Ricoh 408355 yellow
47 125 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben