Az élet vidéken


4 990 Ft
  • Raktáron

Új otthon, új társaság, új esély a boldogságra. Suzanna és Barney Blake a városi életüket hátrahagyva vidéken rendezik be az otthonukat, abban a reményben, hogy ezzel új lendületet adnak a házasságuknak. Ez a költözés azonban nem várt meglepetéseket is tartogat a számukra.

EAN: 9789634526650

Termékleírás

Új otthon, új társaság, új esély a boldogságra. Suzanna és Barney Blake a városi életüket hátrahagyva vidéken rendezik be az otthonukat, abban a reményben, hogy ezzel új lendületet adnak a házasságuknak. Ez a költözés azonban nem várt meglepetéseket is tartogat a számukra.

Szórakoztató irodalmi könyvek

A Szórakoztató irodalmi könyvek alkatézise egy különleges weboldal, amelynek fő célja, hogy segítse a felhasználókat felfedezni és megismerni az irodalom világát egy szórakoztató és interaktív módon. Az oldal az irodalom kategóriába tartozik, és több mint száz különböző könyvet kínál az olvasóknak, amelyek kifejezetten szórakoztató és könnyed stílusban íródtak. Az alkatézis az egyik legfontosabb eleme az oldalnak, hiszen lehetővé teszi az olvasóknak, hogy mélyebbre ássanak az irodalmi művekben, és megértsék a mögöttük rejlő komplex üzeneteket. Az alkatézis különböző témaköröket fed le, mint például a szerkezet, a karakterek, a társadalmi kontextus, a stílus és az irodalmi eszközök. Az olvasóknak lehetőségük van választani az érdeklődésüknek megfelelő témákat, és felfedezni, hogy hogyan működik az irodalmi alkotásokban minden elem. Az oldal egyedi és interaktív felületet kínál az olvasóknak, ahol lehetőség van kommunikálni más felhasználókkal, megosztani véleményeket és tapasztalatokat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönösen tanuljanak és mélyebben megértsék az irodalmi műveket. Az oldalon található könyvek elérhetőek különböző formátumokban, mint például a nyomtatott könyv, az e-könyv és az audiokönyv. Ez lehetővé teszi az olvasóknak, hogy az egyéni preferenciáiknak megfelelően válasszanak. Az oldal további funkciókkal is rendelkezik, mint például a könyvjelzők, ahol az olvasók azokat a könyveket menthetik el, amelyekről érdekes részleteket találnak. Emellett vannak online interaktív csoportok, amelyeken az olvasók össze tudnak jönni, megoszthatnak tapasztalatokat és vitathatják meg az irodalmi műveket. A Szórakoztató irodalmi könyvek alkatézise tehát egy fantasztikus lehetőség az olvasóknak, hogy egy interaktív és szórakoztató módon fedezzék fel az irodalom világát. Az oldal lehetővé teszi az olvasók számára, hogy felfedezzenek új könyveket, megértsék azokban rejlő irodalmi elemeket, és elmélyüljenek az irodalmi művek világában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

A múmia - Megmosdatta. Felöltöztette. De először… megölte őket. A múmia - Megmosdatta. Felöltöztette. De először… megölte őket.

BUJKÁL Hatalmas szenzáció, amikor egy ősi múmiát találnak Boston egyik múzeumának alagsorában. A média szinte megőrül a hírért, és a tévécsatornák egymással versengve tudósítanak a CT-vizsgálatról, amelyből majd kiderül, az ókori Egyiptom melyik korszakából származik.

A boltba
Az anyai szeretet végtelen. A türelem már más kérdés... Az anyai szeretet végtelen. A türelem már más kérdés...

„Óvakodj Anyutól, mert harap! Karen vicces, mocskosszájú, és nem kér bocsánatot.” – Nicole Knepper, sikerszerző Amikor a fiad hajnali háromkor felébresz...

A boltba
Someone New – Valaki új Someone New – Valaki új

”Folyton azon rágódom, mások mit gondolnak rólam. Kit látnak bennem. De veled nem így van. Ha veled vagyok, egészen önmagam lehetek.” Amikor Micah összeta...

A boltba
Előkelő álarcosbál - A Hawthorne-Ház 1. Előkelő álarcosbál - A Hawthorne-Ház 1.

Lady Miranda Hawthorne minden ízében előkelő hölgyként viselkedik, azonban a lelkében bátorságra és szabadságra vágyik. A társasági élet szereplőinek...

A boltba
Végső alku Végső alku

Patrícia Benett gyönyörű és érzékeny, ugyanakkor nyomozónő lévén határozott egyéniség. Évek óta boldog párkapcsolatban él, és lelki szemei előtt szinte már...

A boltba
Felejts el örökre! Felejts el örökre!

Liza és Molly kisiskolás koruk óta barátnők. Felnőttként egészen máshogy alakul a sorsuk: Liza a karrierjét építi Chicagóban, Molly pedig férjhez megy, és...

A boltba
Írd újra az életed! Írd újra az életed!

Kathleen elmúlt nyolcvan. A lánya azt akarja, hogy költözzön be egy otthonba, de neki ez egyáltalán nem tetszik! Amire vágyik - és amire szüksége van -, az a nagybetűs KALAND.

A boltba
Velünk véget ér (It Ends With Us 1.) - kemény táblás Velünk véget ér (It Ends With Us 1.) - kemény táblás

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret. Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett.

A boltba
Örökösök viadala Örökösök viadala

Avery pontosan tudja, mi kell a szebb jövőhöz: túlélni a gimit, szerezni egy jó egyetemi ösztöndíjat, aztán irány a nagyvilág. Az élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor kiderül, hogy a kőgazdag Tobias Hawthorne ráhagyta a teljes vagyonát. A dologban az a legfurcsább, hogy a lány nem is ismerte az idős férfit, és fogalma sincs, mivel érdemelte ki az ölébe hulló milliárdokat.

A boltba
Az örökség kulcsa Az örökség kulcsa

Averynek már csak néhány hetet kell átvészelnie a rejtélyekkel teli Hawthorne-házban, hogy hozzájusson sokmilliárd dolláros örökségéhez. Az életére folyamatosan veszély leselkedik, de legalább van kire támaszkodnia: a Hawthorne testvérek befogadták a családjukba, és megosztották vele titkaikat.

A boltba
Bepalizva Bepalizva

8 óra 52 perc. Siobhan alig várja a randiját Josephfel. Egy Valentin-napi reggeli azért már jelent valamit... De hol van ő? 14 óra 43 perc. Miranda őszintén reméli, hogy a Josephfel megbeszélt, Valentin-napi ebédrandi méltó alkalom lesz megünnepelni, hogy új munkája van.

A boltba
Sárkánymágusok (Szuperlények börtöne 2.) Sárkánymágusok (Szuperlények börtöne 2.)

Az olvasó nem tud mást tenni, csak szeretni őket. Amikor Jessa Lebron hirtelen ötlettől vezérelve beszökött a Vanguardba, a szuperlények börtönébe, kiderült számára, hogy hatalmas erővel bír. Jessa ugyanis kettős alakváltó: farkas, de egyúttal sárkány is – méghozzá szőrös.

A boltba
Egy macska titkos élete Egy macska titkos élete

MacGyver, az eszes, ám kleptomániás cirmos cica méltó a nevére: minden szorult helyzetből és minden bezárt házból ki tud szabadulni.

A boltba
Öröm a köbön Öröm a köbön

Egy imádnivaló történet a Keller család mindennapjairól. Ha szeretted a Sors-sorozat részeit, garantáltan élvezni fogod a folytatást. Kukkants be Jesse-ékhez, és ismerd meg a nagyképű férfit apaként!

A boltba
Férfimesék Férfimesék

Kezdetben mind azt gondolták, a férfimeséknek egész biztosan a félrelépésekről, a hódításokról, a vagánykodásról kell szólniuk. Aztán lassanként előkerültek a nagyon másféle történetek is.

A boltba
Az ötödik merénylő - A belső kör folytatása Az ötödik merénylő - A belső kör folytatása

Az Amerikai Egyesült Államok történelme során tizennégy merényletkísérlet történt a hivatalban lévő elnök ellen.

A boltba
Tornado század Tornado század

Az Öböl-háború két hősét elfogták és megkínozták az irakiak, miután gépüket ellenséges terület felett találat érte.

A boltba
Hamis profil Hamis profil

Adél rendíthetetlen Facebook-felhasználó, minden az interneten történik vele, amióta magára maradt. Egy alkalommal megpróbál eladni valamit. A hirdetésre azonban fura alakok jelentkeznek, amitől megijed. Nem kellett volna ennyire kiadnia magát, veszélyes terep az internet egy magányos nő számára…

A boltba
Az utolsó boszorkány történetei - Második könyv Az utolsó boszorkány történetei - Második könyv

„– Igen, nagyanyó – mondta határozottan. – Szeretnék boszorkány lenni. Olyan boszorkány, amilyen te vagy. Az igazat megvallva… azt hiszem, már az is vagyok.”

A boltba
Egy olasz vakáció Egy olasz vakáció

Montenello igazi, romantikus olasz városka. Ráadásul olyan remek kisvendéglő található itt, amelynek szinte nincs párja az országban. Egy napon fiatal lány érkezik Montenelloba. Azt tervezi, rozoga kabrióján bejárja a pazar vidéket. Itt az ideje, hogy túltegye magát az ex-barátján. Ő és a férfiak? Köszi, de egy időre elég volt.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben