CARNEO Heiloo HR+ black


33 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: CARNEO

Termékleírás

A CARNEO Heiloo HR+ black egy elegáns, prémium minőségű elektromos kerékpár, amely kiváló teljesítményt és kényelmet kínál mindennapi használatra. Ez a kerékpár modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az aktív életmódot élő emberek igényeihez.

Az Heiloo HR+ modell nagy szilárdságú alumínium ötvözetből készült, amely a karcsú és könnyű kialakítás mellett biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Az első hidraulikus teleszkópok és a rugalmas hátsó villa segítségével megkönnyíti a sima és kényelmes irányítást, és lehetővé teszi, hogy könnyedén áthidaljon minden akadályt.

Az Heiloo HR+ hajtását erős és csendes 250W-os Bosch Performance Line motor biztosítja, amely akár 25 km/h max sebességre képes. Az akkumulátor 500 Wh-nyi teljesítményt biztosít, amelynek köszönhetően akár 150 km-t is megtehetünk egyetlen töltéssel. Az elektronikus vezérlés kényelmes és pontos irányítást biztosít minden pillanatban.

Ez a modell egyedülálló funkciókkal rendelkezik, mint a Shimano Deore XT 11 sebességes váltórendszer, amely lehetővé teszi a sima és pontos sebességváltást bármilyen felszínen. Az Shimano Deore hidraulikus fékek kiválóan működnek minden időjárási körülmények között, és biztonságosan megállítják a kerékpárt bármilyen sebességnél.

Összességében, a CARNEO Heiloo HR+ black fényűző, prémium minőségű elektromos kerékpár, amely minden igényt kielégít. Kiváló teljesítmény, kényelem és stílusos kialakítás teszi értékessé az aktív életmódot élő emberek számára. A kerékpár nagy teljesítményű és tartós, amely készen áll a kalandra bármikor és bármilyen helyen. Ha keres egy magas színvonalú és megbízható elektromos kerékpárt, akkor a CARNEO Heiloo HR+ black az, amit keresett.

Okosórák

Az Okosórák alkatézisének weboldala egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy felfedezzék és megismerjék az okosórák világát. Az oldal a telefon, tablet és okosóra kategóriába tartozik, és a legújabb technológiákat kínálja az érdeklődőknek. Az Okosórák alkatézisének weboldala rengeteg olyan információt tartalmaz, amelyek segítik a felhasználókat a legjobb okosóra kiválasztásában. Az oldal felkészült szakértői számos különböző típusú okosóra szakértői véleményeit osztották meg, valamint ár és funkció alapján is osztályozzák azokat. Az okosórák teljes funkcionalitása és alkalmazása az Okosórák alkatézisé weboldalán kerül tárgyalásra. Az oldalon található tanítások és szakértői tanácsok a felhasználók számára a lehető legteljesebb élményt nyújtják a készülékek használatában. Az oldalon található bemutatók és cikkek a felhasználók számára minden olyan információval ellátják, amelyre szükségük lehet a készülék használat közben. Az oldalon bárki frissítéseket és javaslatokat is találhat a különböző okosórák használatával és kezelésével kapcsolatban. Az Okosórák alkatézisének weboldala rendkívül interaktív, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy az összes tanácsot és javaslatot egy helyen találják meg. Az oldal tükrözi az okosórák hasznát és szórakozási értékét is, így bárki, aki érdeklődik az okosórák iránt, megtalálja az oldalon számára fontos információkat. Összességében az Okosórák alkatézisének weboldala a lehető legjobb élményt kínálja az emberek számára, akik az okosórák iránt érdeklődnek. Az oldal rengeteg hasznos, releváns információt kínál az okosórák minden fontos aspektusával kapcsolatban, amely segít abban, hogy az emberek megtalálják a legmegfelelőbb okosóra modellt. A weboldal rendkívül interaktív és képes megfelelni minden felhasználó igényének, a kategóriában jártas szakértőktől kezdve a kezdőkig.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
GYIK - CARNEO Heiloo HR+ black

GYIK - CARNEO Heiloo HR+ black

Milyen típusú porszívó?

A CARNEO Heiloo HR+ black egy vezeték nélküli porzsák nélküli porszívó.


Milyen típusú padlótípusokhoz használható?

A porszívó minden típusú padlótípushoz használható, beleértve a kemény padlót, a szőnyeget és az érzékeny padlót is.


Mennyi a maximális üzemidő?

Az akkumulátor teljes feltöltése után a porszívó akár 60 percig is működhet.


Mekkora a por és szennyeződés raktározója?

A raktározó űrtartalma 0,6 liter.


Milyen kiegészítőket tartalmaz?

A porszívó tartalmaz egy padlófejet, egy kombinált sörtés- és bútortisztító kefét, egy mini motorizált sörtést és egy kabátakasztót.



CARNEO Gear+ 2nd Gen Gold CARNEO Gear+ 2nd Gen Gold

A boltba
Garmin Vívomove Sport Peach Gold/ Ivory Band Garmin Vívomove Sport Peach Gold/ Ivory Band

A boltba
Garmin HRM Dual Garmin HRM Dual

A boltba
Garmin Forerunner 45S White Garmin Forerunner 45S White

A boltba
Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

A boltba
CARNEO Prime GTR Woman silver CARNEO Prime GTR Woman silver

A boltba
Garmin vívofit junior3 Black Panther Garmin vívofit junior3 Black Panther

A boltba
Apple Watch Series 8 41mm Cellular - ezüst rozsdamentes acél tok, milánói szíj Apple Watch Series 8 41mm Cellular - ezüst rozsdamentes acél tok, milánói szíj

A boltba
Apple Watch Series 8 45mm Cellular - piros alumínium tok, piros sport szíj Apple Watch Series 8 45mm Cellular - piros alumínium tok, piros sport szíj

A boltba
Apple Watch Series 8 41mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj Apple Watch Series 8 41mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj

A boltba
Polar Pacer Pro S-L fekete-szürke Polar Pacer Pro S-L fekete-szürke

A boltba
Futurisztikus bináris karóra Futurisztikus bináris karóra

A csomag tartalma: - 1 db Futurisztikus bináris karóra Olyan órát szeretnél, ami teljesen eltér a hagyományos analóg és digitális karóráktól? Ebben a bináris órában meg fogod találni. Különlegessége abban rejlik, hogy nem a megszokott módon mutatja az időt, ugyanis értened kell hozzá, hogyan olvasd le. De ne aggódj, nagyon egyszerű! Ismerőseid is nagyon vagánynak fogják tartani, hiszen elegáns, exkluzívan

A boltba
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory

A boltba
Forever SB-50 fekete Forever SB-50 fekete

A boltba
Polar Vantage V2 piros + H10 Mellkaspánt Polar Vantage V2 piros + H10 Mellkaspánt

A boltba
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - ezüst Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - ezüst

A boltba
DZ9 bluetooth-os okosóra – ezüst fekete (BBD) DZ9 bluetooth-os okosóra – ezüst fekete (BBD)

Te sem szereted elővenni a telefonod a buszon, villamoson? Nem szereted, mikor rohansz a telefonhoz mert csörög, de már késő? Szeretnéd, hogy az órád figyelmeztessen, hogy megfelelő legyen a napi lépésszámod? Szeretnél egy minőségi eszközt, amin keresztül megkapod a facebook, SMS, Gmail stb.. értesítéseidet? Ezentúl akár az órádon keresztül is telefonálhatsz, úgy, hogy a telefonod a zsebedben marad.

A boltba
Brooks Okosóra  - arany-barna Brooks Okosóra - arany-barna

Nem szeretnél egy telefonhívásról se lemaradni? A munkád miatt azonnal kell válaszolnod az emailekre és hívásokra? Szeretnéd, hogy az órád figyelmeztessen, hogy megfelelő legyen a napi lépésszámod? Szeretnél egy minőségi felépítésű és nagy tudású okosórát amin keresztül megkapod a facebook, SMS, Gmail stb.. értesítéseidet? Ezentúl akár az órádon keresztül is telefonálhatsz, úgy hogy a telefonod a zsebedben

A boltba
Raffes Okosóra (RF-SU654FH) - fehér Raffes Okosóra (RF-SU654FH) - fehér

Bemutatjuk a legújabb generációs X6 Smart okos órát, super-soft szilikon szíjjal beépített kamerával, sim kártya foglalattal, mellyel telefonálhatsz, fényképezhetsz, internetezhetsz vagy zenét hallgathatsz a csuklódról! Az óra önálló, kártyafüggetlen telefonként is funkcionál vagy bluetooth-on keresztül a mobilodhoz csatlakoztathatod. Tudtad, hogy az okos órák az egyik legnépszerűbb okos eszközök?

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben