COLGATE Naturals Lemon & Aloe 75 ml


1 290 Ft
  • Raktáron

Gyártó: COLGATE

Termékleírás

COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém egy olyan természetes és hatékony fogkrém, amely segít megtisztítani és frissen tartani a fogakat. Az összetevők között található frissítő citrom és a nyugtató aloe vera kivonat pedig kellemes érzetet biztosít a szájban.

Az 75 ml-es kiszerelésű fogkrém praktikus a mindennapokban és hosszú ideig használható. A COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém az összetevőinek köszönhetően kíméletesen hat a fogakra, de teljes mértékben eltávolítja a plakkot, a fogkőt és a baktériumokat.

A friss citrom és az aloe vera kivonat kellemes íz és illat érzetet ad az egész szájban, és hosszan tartó friss leheletet biztosít. A COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém segít elkerülni a fogszuvasodást és egyéb fogproblémákat, így az biztosan megéri a kipróbálást!

Fogkrémek

Az alapos fogmosás elengedhetetlen része az állapotunk megőrzésének. A fogkrémek szerepe nem csupán az, hogy friss leheletet biztosítsanak, hanem hogy a szájhigiéniát is biztosítsák. Az alapos fogmosás a szájbaktériumokat is eltávolítja, amelyek káros hatással lehetnek a szervezetre és a fogakra. Az interneten azonban sok különböző fogkrém közül lehet válogatni, amelyek mindegyike az egyes személyek igényeit kielégíti. Az alapvető fogkrémek, mint például a fluoridosak, segítenek a fogszuvasodás és a fogínybetegségek megelőzésében. Az olyan fogkrémek, mint a színes fogkrémek és a gyerek fogkrémek, különösen hatékonyak a gyerekek számára, akiknek nehéz lehet a hosszú fogkefézés. A fogkrémeknek az alkoholmentesség, a gluténmentesség és a vegán opciók is fontosak lehetnek, mivel sok ember érzékeny a bizonyos összetevőkre. Emellett sok fogkrém illatosított, amely allergiás reakciókat és irritációt okozhat az arra érzékeny embereknek. Fontos megjegyezni, hogy az illatosított fogkrém nem ad hozzá semmi érdemi a fogmosáshoz, hanem csak az íz és az élmény érzését biztosítja. A fogkrémek számára a hatékony alkalmazás és az előnyök elérése érdekében fontos a megfelelő fogmosási technika alkalmazása. Az általánosan javasolt időtartam az 2 perc, amelyet a fogkrémekben lévő fluorid segít a fogakat megerősíteni és védeni a káros baktériumoktól. A rendszeres fogmosás azonban nem jelenti a fogorvosi ellenőrzések elhagyását, mivel ezekre az ellenőrzésekre szükség van a szájüreg és a fogak megfelelő egészégének fenntartásához. Az Egészségmegőrzés kategóriában találta meg az egészségünk szempontjából fontos területeket, és az életmódunk fenntartásához hasznos tippeket. A fogkrémek minősége és összetétele is fontos tényező az egészségünk megőrzése szempontjából. A megfelelő fogkrém kiválasztása és használata a szájápolás részeként biztosítja, hogy mosolyunk mindig ragyogó legyen.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen ízű és illatú a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém?

A COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém friss, citrusos illattal és ízzel rendelkezik.


Milyen összetevőket tartalmaz a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém?

A COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém természetes összetevőket tartalmaz, mint például aloe vera, citrom, zöld tea kivonat és kalcium-karbonát.


Megfelelő a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém érzékeny fogakra?

Igen, a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém kellemes és enyhén ható tisztító hatásával alkalmas érzékeny fogakra is.


Mindennapos használatakor változást érzek a fogaim állapotában?

Igen, a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrém rendszeres használata segíthet megelőzni a fogkőképződést, eltávolítani a baktériumokat és friss leheletet biztosítani.


Milyen mennyiségben érdemes használni a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrémet?

Általában elegendő egy borsónyi mennyiség a COLGATE Naturals Lemon & Aloe fogkrémből ahhoz, hogy hatékonyan megtisztítsuk a fogakat.


Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben