Dunkirk (4K Ultra HD (UHD) + BD)


12 990 Ft
  • Raktáron

A legendás Christopher Nolan (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezte ezt a nagyszabású háborús filmet Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével.

EAN: 5996514049664

Termékleírás

A legendás Christopher Nolan (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezte ezt a nagyszabású háborús filmet Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével.

Blu-Ray

A Blu-Ray alkatrészek között az egyik legfontosabb és egyben legérdekesebb az RAM memória. Az RAM rövidítés a Random Access Memory-re utal, vagyis a random hozzáférést biztosító memóriára. Ez az alkatrész az egyik legfontosabb része az adathordozóknak, és annak köszönhető, hogy a Blu-Ray lemezek megállíthatatlanok lettek. Az RAM memoria gyors, önmagát frissítő memória, amely lehetővé teszi a programok számára, hogy egyszerre több adattal dolgozzanak. Ez azt jelenti, hogy képes egyszerre több feladatot elvégezni, anélkül hogy azok között felgyorsítaná. Az RAM memória a számítógépek számára is fontos, mivel lehetővé teszi, hogy azok nagyobb mennyiségű adatot dolgozzanak fel, anélkül, hogy a rendszer összeomlana. Az RAM memória világosan megkülönböztetett a merevlemez és az SSD memória típusoktól. Az SSD-nél talán kisebb a kapacitása, de viszont jóval gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkezik. Az RAM egy úgynevezett „volatilis” memória, ami azt jelenti, hogy ha a gépet bezárjuk, akkor az összes azon tárolt adat elvész. Ráadásul az RAM memória is sokkal drágább, mint a HDD vagy SSD. Amint azonban kiderül, a Blu-Ray technológia az RAM memóriát is magában foglalja, amely fontos szerepet játszik a lemez olvasásának folyamatában. Az extra memóriával rendelkező RAM felgyorsítja a diszk adatátvitelét. Mindenféle Blu-Ray lemezek akár a művészfilmek, akár az akciófilmek nézéséhez tökéletes választásoknak bizonyulnak, főleg azok számára, akik nagyra értékelik a magas minőségű, korlátlanul időtálló adatlemezeket. Az RAM memória szerves része a Blu-Ray lemezeknek, és a lemez teljesítményéhez járul hozzá, biztosítva, hogy az adatátvitel gördülékenyen menjen végbe. Mivel a Blu-Ray lemezek továbbra is növelik az elérhető tárolási kapacitást, az RAM memória által nyújtott tartós és megbízható adatmentés lehetővé teszi, hogy a felhasználók bátran tárolják a legfontosabb adataikat, képeiket, videóikat és sok más dolgot, akár uzsonnára, akár egy nagy darab mozira készülnek. Az RAM memória azonban csak egy bővítést jelent a hagyományos hardverelemekhez képest, és azon belül is a Blu-Ray adattárolók egyik legfontosabb részének számít.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

VERBATIM külső Blu-Ray író Slimline USB 3.2 Gen 1 (USB-C) VERBATIM külső Blu-Ray író Slimline USB 3.2 Gen 1 (USB-C)

A boltba
Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 10db cakebox Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 10db cakebox

A boltba
VERBATIM M-DISC BD-R SL 25GB 4x INKJET PRINTABLE spindle 5 db/BAL VERBATIM M-DISC BD-R SL 25GB 4x INKJET PRINTABLE spindle 5 db/BAL

A boltba
VERBATIM M-DISC BD-R SL 25GB 4x INKJET PRINTABLE spindle 10db/cs VERBATIM M-DISC BD-R SL 25GB 4x INKJET PRINTABLE spindle 10db/cs

A boltba
VERBATIM M-DISC BDXL 100GB PRINT. 5db/cs Jewel Case VERBATIM M-DISC BDXL 100GB PRINT. 5db/cs Jewel Case

A boltba
Rocketman - limitált, fémdobozos változat (steelbook) - Blu-ray Rocketman - limitált, fémdobozos változat (steelbook) - Blu-ray

A Rocketman azt a hihetetlen, hullámhegyekkel és - völgyekkel teli életutat mutatja be, melynek során a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár, a popkultúra egyik legnagyobb ikonja lett Elton John néven. A magával ragadó filmbe zseniális kreativitással épülnek be az énekes legjobb dalai.

A boltba
Jumanji - Vár a dzsungel - Blu-ray Jumanji - Vár a dzsungel - Blu-ray

Jumanji világa ezúttal játékkonzol alakját öltve szippant magába négy középiskolást, akik az általuk választott avatárokká változnak: a kocka Spencerből iz...

A boltba
Amadeus - Rendezői változat - Blu-ray Amadeus - Rendezői változat - Blu-ray

A nyolcszoros Oscar(R)-díjas* film a léha, életvidám, felelőtlen zseni és a szorgalmas, fegyelmezett, de nagy művésszé sosem váló zeneszerző rivalizálását meséli el.

A boltba
Világok harca - 4K UHD Világok harca - 4K UHD

A Különvélemény sikere után ismét közösen készített filmet a szupersztár Tom Cruise és az Oscar- díjas Steven Spielberg. Az eredmény egy „magával ragadó é...

A boltba
A szomorúság háromszöge - Blu-ray A szomorúság háromszöge - Blu-ray

Gazdag turisták nyaralnak egy hatalmas luxusóceánjárón. A szupergazdagok és divatmodellek gondtalan semmittevését előbb egy harsányan politizáló kapitány zavarja meg, majd a hajó elsüllyed, és a túlélőknek egy szigeten kell újabb megpróbáltatásokkal szembenézniük.

A boltba
Casablanca - Blu-ray Casablanca - Blu-ray

Casablanca. Egy város, ahová könnyű megérkezni, de amit szinte lehetetlen elhagyni. Különösen akkor, ha az ember rajta van a nácik által összeállított nemkívánatos személyek listáján.

A boltba
Amerikai botrány - Blu-ray Amerikai botrány - Blu-ray

Irving (Christian Bale) zseni. De sajnos, a hazugság mestere, az átverés bajnoka, a történelem egyik legsikeresebb szélhámosa. Annyira, hogy olyasmi sikerült neki, ami sok, nála komolyabbnak és fontosabbnak tűnő embernek sem: beleírta magát az Egyesült Államok történetébe.

A boltba
Sikoly 5. - Blu-ray Sikoly 5. - Blu-ray

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

A boltba
Sherlock Holmes 1-2. Blu-ray Sherlock Holmes 1-2. Blu-ray

SHERLOCK HOLMES Robert Downey Jr. és Jude Law feledhetetlen alakítást nyújtanak mint Holmes és Watson a legendás detektív figuráját merészen újragondoló filmben, amelyben a nyomozó bátor akcióhősként és briliáns elméjével is lenyűgöző. Guy Ritchie rendező még izgalmasabbá varázsolta ezt a nagyszerű karaktert!

A boltba
Cry Macho - A hazaút - Blu-ray Cry Macho - A hazaút - Blu-ray

A nagy sikerű könyv alapján készült Cry Macho – A hazaút főszerepében a rendezést is magára vállaló Clint Eastwoodot láthatjuk. A színészlegenda alakítja Mike Milo egykori rodeóbajnokot, akit volt főnöke megbíz a feladattal, hogy hozza haza Mexikóból alkoholista anyjával élő fiát.

A boltba
Dűne - Blu-ray Dűne - Blu-ray

A különleges képességekkel bíró, nagy tettekre hivatott ifjú Paul Atreides családja és népe érdekében kénytelen az univerzum legveszélyesebb bolygójára utazni. Egyedül az Arrakison bányászható az ismert világ legértékesebb anyaga, a fűszer, amire ellenséges hatalmak is igényt tartanak… A kirobbanó háborúban csak az maradhat életben, aki képes legyőzni félelmeit.  

A boltba
Inferno  - limitált, fémdobozos változat (1-disc steelbook) - Blu-ray Inferno - limitált, fémdobozos változat (1-disc steelbook) - Blu-ray

Langdon professzor (Tom Hanks – Forrest Gump, A számkivetett), a Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója egy firenzei kórházban tér...

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Ricoh SPC220EM magenta
37 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Bo Jungle B-Light & Music Koala Csörgő
4 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Njord iPhone 14 Pro Max Woven Fabric Case Deep Sea
10 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic AG-DVC30 7800mAh
17 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő HP Pavilion N5341
11 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Gateway Solo 5350
11 890 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Akkutöltő Canon típus BP-512
10 330 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Női cipő Ayla
10 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Átlátszó cipőrendszerező doboz
13 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Belkin AVC001BTBK USB Hub 3.2 Gen 1 Type-C Fekete
24 151 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Idegen és Más
1 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Ricoh 408355 yellow
47 125 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben