Epico iPhone 14 Pro üvegfólia - flexi + applikátor


10 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Epico

Termékleírás

Az Epico Flexi védőüveg az iPhone 14 Pro készüléked tökéletes védelmezője lesz. A védőüveg ultra-vékony, így nem teszi vastaggá a telefonod, mégis lehetővé teszi, hogy könnyedén használhasd azt. Az üveg kiváló minőségű, és különösen strapabíró, így nem kell aggódnod az esetleges karcolások miatt.

Az Epico Flexi védőüveg többféle módon is alkalmazható. Az üveg mellé egy applikátor is jár, mely segítségével könnyedén és precízen rögzítheted azt az iPhone 14 Pro készülékedre. Az applikátor használata gyors és egyszerű, és azt is lehetővé teszi, hogy a védőüveg tökéletesen illeszkedjen az eszközödre, így tovább növelve az iPhone 14 Pro biztonságát és hosszabb élettartamát.

Az Epico Flexi védőüveg átlátszó és ultravékony kialakítása miatt a telefonod eredeti szépségét megőrzi. A fogásától sem fogsz amint eltérni, mert az üveg érintésérzékenysége tökéletesen megfelel az eredeti készüléknek. Az üveg karc- és ütésálló, így bármilyen váratlan eseménytől nyugodtan pihenhet az iPhone 14 Pro készüléked.

Összességében az Epico Flexi védőüveg az iPhone 14 Pro készülék számára tökéletes megoldás a biztonságosabb használat és a hosszabb élettartam érdekében. Az üveg maximalizálja a készülék védelmét, miközben az érintőképernyőt érintő érzékenysége megfelelő marad. Az üveg mellé járó applikátor pedig segít, hogy az üveg tökéletesen illeszkedjen a készülékre. Vásárolj Epico Flexi védőüveget és biztosítsd az iPhone 14 Pro készülékednek a védelmet, amire szüksége van.

Üvegfóliák

Az Üvegfóliák alkatéziséhez weboldalunk a legjobb hely erre a célra, ha telefon, tablet vagy okosóra üvegfólia vásárlásán töröd a fejedet. Ezen az oldalon megtalálod a legújabb és legjobb minőségű üvegfóliákat a piacon, amelyek kiválóan védenek készüléked képernyőjét a karcolásoktól, továbbá segítenek megőrizni annak épségét. Az üvegfóliákra való investálás fontos részét képezi a telefon, tablet vagy okosóra karbantartásának, amely hosszú távon megóvhatja eszközöd teljesítményét és élettartamát. Az üvegfólia csak egy vékony réteg, de nagyon fontos, amelynek köszönhetően könnyebben tisztán tarthatod az eszközödet, és akár megmentheti a képernyőd a töréstől is. Az Üvegfóliák alkatéziséhez kínált termékek mindegyike magas minőségű, tartós és könnyen alkalmazható, mindemellett pedig nagyon kedvező áron vásárolható. Számos opció közül választhatsz, hogy megtaláld az elvárásaidnak és igényeidnek leginkább megfelelő üvegfóliát, a klasszikus védelmi verzióktól az okos megoldásokig, mint például az olajtaszító, víztaszító vagy az ütéselnyelő üvegfóliákig. Az Üvegfóliák alkatéziséhez weboldalunk kiváló információkkal szolgál, amelyek segítenek eligazodni az üvegfóliák kiválasztásában és felhelyezésében, valamint a különféle típusok előnyeiről és hátrányairól is olvashatsz. Minden termékünkért garanciát vállalunk, hogy biztosan elégedett leszel az általunk nyújtott szolgáltatással. Ha szeretnél azonnali segítséget vagy további információt az Üvegfóliák alkatéziséhez kapcsolatban, keresd fel weboldalunkat, és vedd fel velünk a kapcsolatot. Csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen megoldani az összes kérdésedet és problémádat az üvegfóliák vásárlásával kapcsolatban. Ne habozz, nézz körül az oldalon, és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő üvegfóliát az eszközöd védelme érdekében!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen típusú készülékhez ajánlott az Epico Flexi védőüveg?

Az Epico Flexi védőüveg az iPhone 14 Pro készülékhez ajánlott.


Tartalmazza az Epico Flexi védőüveg az applikátort?

Igen, az Epico Flexi védőüveg egy applikátorral együtt szállítja.


Hogyan kell felrakni az Epico Flexi védőüveget?

Először alaposan tisztítsd meg a készüléked képernyőjét, majd helyezd rá az applikátorra az Epico Flexi védőüveget. A védőfóliát óvatosan távolítsd el, majd helyezd az üveget a készülék képernyőjére. A védőüveg felületét kicsit nyomkodd le, hogy a ragasztó jól felszívja a képernyő felületét. Végül távolítsd el az applikátort, és kész is vagy!


Milyen vastag az Epico Flexi védőüveg?

Az Epico Flexi védőüveg 0,33 mm vastagságú.


Milyen anyagból készült az Epico Flexi védőüveg?

Az Epico Flexi védőüveg 9H keménységű, szilikon és üveg kombinációjából készült.


Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben