Ferla szőnyeg, modell 247 – 200×290 cm


420 000 Ft
  • Raktáron

FERLA – A magyar gyapjúszőnyegÖltöztesse fel Ön is otthonát páratlan szőnyegünkkel!Mitől olyan különlegesek a FERLA szőnyegek?Természetesek és kiváló minőségűek – 100% gyapjúfonalból készülnek Designer szőnyegek – Mintájukat Horváth Evelin textiltervező tervezte kizárólagosan számunkraKézzel szőtt egyedi darabok – Minden egyes szőnyeg kézzel szőve, nagy odafigyeléssel rendelésre készül elHazai gyártás 

EAN: 5999126624670

Termékleírás

A Ferla szőnyeg, modell 247 – 200×290 cm egy lenyűgöző és stílusos kiegészítő minden otthon számára. Ez a szőnyeg tökéletes választás minden olyan helyiségbe, ahol eleganciát és melegséget szeretnél teremteni.

Ez a szőnyeg 200×290 cm-es méretével rendkívül sokoldalú, és bármilyen teret könnyedén átalakít. Legyen szó a nappalidról, hálószobáról vagy akár a dolgozószobádról, ez a szőnyeg egyesíti a praktikumot és a stílust.

A Ferla szőnyeg magas minőségű anyagból készült, amely tartós és könnyen tisztítható. A kellemes szövés és a finom részletek a szőnyegben azonnal kiemelik a helyiségben lévő bútorokat és a környezetet.

Ez a szőnyeg a modell 247-nek köszönhetően rendkívül modern és divatos megjelenéssel rendelkezik. A geometriai minta a színekkel tökéletes harmóniát teremt, és a legtöbb belső tervezési stílushoz illeszkedik. Legyen szó minimalistáról, skandináv vagy akár klasszikus stílusról, ez a szőnyeg mindenhol otthonos érzetet kelt.

A Ferla szőnyeg kényelmet és melegséget biztosít, miközben stílusosan berendezett helyiséget teremt. A lábaid puhaságát és a lakberendezésed szépségét egyetlen tárgyban kombinálja.

Ne habozz többé, és válaszd a Ferla szőnyeg modell 247-et - 200×290 cm-es változatban! Tedd otthonod még barátságosabbá és stílusosabbá egyetlen szőnyeggel!

FERLA – A magyar gyapjúszőnyegÖltöztesse fel Ön is otthonát páratlan szőnyegünkkel!Mitől olyan különlegesek a FERLA szőnyegek?Természetesek és kiváló minőségűek – 100% gyapjúfonalból készülnek Designer szőnyegek – Mintájukat Horváth Evelin textiltervező tervezte kizárólagosan számunkraKézzel szőtt egyedi darabok – Minden egyes szőnyeg kézzel szőve, nagy odafigyeléssel rendelésre készül elHazai gyártás  – sok évtizedes tapasztalattal és nagy szakértelemmel hazai üzemben készítjük szőnyegeinket a legkiválóbb alapanyagok felhasználásávalPuha & egyszerre strapabíró – Felületükre öröm rálépni, lágy, de ugyanakkor időtálló darabokMiért válassza Ön is a FERLA szőnyegeket? A gyapjú ősidők óta velünk élő, nemes alapanyag, mely napjainkban reneszánszát éli, jelenléte a térben természetközeli, meleg hangulatot idézFenntartható, hiszen élettartama nagyon hosszú, akár több nemzedéket is kiszolgálhatPadlófűtésnél is használható – A gyapjú természetes adottságainál fogva kiváló hőtartó, de ugyanakkor lélegző anyag.Szőnyegeink természetes textúrájánál és letisztult mintázatuknál fogva könnyen simulnak akár a skandináv stílusú, minimal, bohó, enteriőrökbe is.Tisztítás: A gyapjú természetes lanolinos bevonatának köszönhetően alapvetően taszítja a port és a koszt, de kiválóan porszívózható is. A rá cseppenő folyadék egy papírtörlő segítségével könnyen eltávolítható. Makacsabb szennyeződés esetén kevés szappanos, langyos vízzel tisztíthatjuk. Felülete igény szerint otthon is impregnálható. Mosógépben nem mosható, mert a gyapjú a víz és a hő hatására nemezelődik! Használat: Szőnyegeink kétoldalasak, ezért érdemes őket legalább évente kétszer megfordítani, hogy felületük egyforma mértékben nemesedjen. Ön most jelenleg a világszerte elérhető néhány száz minta közül az egyiket nézi. Egyedi méretben is kapható, akár cserélhetőek a színek is a mintában – kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ez ügyben! A szőnyeget egyedileg Ön számára rendelés alapján készítjük el a kívánt méretben. A kézimunka és a fonal természetessége révén max. 5% eltérés lehet a szőnyeg mintájában és méretében egyaránt. A különböző méretű szőnyegeknél a minta arányai is eltérhetnek attól, amit a képen lát. 

Szőnyegek

Üdvözöljük az Szőnyegek alkatéziséhez weboldalon! Itt minden, amire szüksége lehet a szőnyegekkel kapcsolatos alkatéziséhez, megtalálható. Az Szőnyegek alkatéziséhez weboldalunk a szőnyegek kategóriához tartozik, és célja, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan lehet hatékonyan tisztítani, karbantartani és gondoskodni a szőnyegeikről. Először is, a weboldalon megtalálható részletes útmutatók és cikkek segítségével megtanulhatja a megfelelő módszereket a szőnyegtisztításhoz. A szőnyegtisztítás lépéseit, a használt anyagokat és a különböző technikákat is bemutatjuk, hogy teljesen megismerhesse a folyamatot. Emellett olyan tippeket és trükköket is megosztunk, amelyek segítségével elkerülheti a szőnyegeken kialakuló foltokat és szennyeződéseket. Fontosak azok a módszerek is, amelyekkel azonnal eltávolíthatja a friss foltokat vagy szennyeződéseket, hogy a szőnyege mindig tiszta és friss legyen. A weboldalunkon információt talál a szőnyegek különböző anyagairól is, és arról, hogyan lehet azokat a legjobban kezelni. A különböző szőnyeganyagok különleges gondoskodást igényelhetnek, és mi ezen az oldalon részletesen bemutatjuk, hogy mire kell figyelni minden anyag esetében. Szintén megtalálja az elterjedt szőnyegproblémák és azok megoldásainak leírását, hogy segítséget nyújthassunk a szőnyegekkel kapcsolatos gyakori problémák megoldásában. Például esetlegesen bekövetkezett foltok eltávolításával vagy szőnyegszálak javításával kapcsolatos tippeket és trükköket is megtalálhatja. Az Szőnyegek alkatéziséhez weboldalunkon található információk segítségével könnyen és hatékonyan tudja gondozni a szőnyegeit. A szőnyegek megtisztítása és gondozása rendszeresen elvégezve nemcsak meghosszabbítja élettartamukat, hanem friss és tiszta érzetet is nyújt otthonában. Továbbá, a weboldalunkon felöleljük a különböző szőnyegstílusokat is, és ötleteket és inspirációt kínálunk a szőnyegek kiválasztásához a stílus és a szoba díszítése szempontjából. Ismerje meg a legújabb trendeket a szőnyegiparban és fedezze fel azokat a tervezési ötleteket, amelyek segítségével otthona meghitt és stílusos környezetévé válhat. Az Szőnyegek alkatéziséhez weboldalunk kifejezetten azoknak szól, akik értékelik a tiszta, gondozott és stílusos szőnyegeket. Látogasson el weboldalunkra, hogy megtalálja a szőnyegek kezeléséhez szükséges összes információt és tanácsot.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Szőnyeg Samba 1,4/1,9 JZ485 Szőnyeg Samba 1,4/1,9 JZ485

-

A boltba
Szőnyeg Carlota 1,6/2,3 MRD 79 Szőnyeg Carlota 1,6/2,3 MRD 79

Az elmúlt évszakok legdivatosabb szőnyegfajtája! A Rabbit Fur szőnyeg a nyúl bőr utánzata. A tapintásra rendkívül kellemes szőnyeg kényelmet és otthonos légkört biztosít otthona számára. A nyúl szőréből készült egyszínű szőnyegek alkalmasak a hálószoba és a tini szoba kiegészítésére. A gyapjú, puha tapintású, tökéletesen nyugtat, és nagyon kellemes is járni rajta. Megérintésükkor megváltoztatják az

A boltba
Szőnyeg Frisee Super Soft 0,8/1,5 5049A Szőnyeg Frisee Super Soft 0,8/1,5 5049A

A Super Soft szőnyeg kollekció elegáns szőnyegekből áll, kiváló minőségű polipropilén fonalból készül. A Super Soft szőnyeg kollekció szürke és bézs színű, modern kialakítású. A gyapjú kényelmet nyújt a használat során, kellemes tapintású és könnyen karbantartható. A polipropilén használatának köszönhetően a szőnyeg is nagyon tartós, és a polár nem deformálódik használat közben. A szőnyeg ellenáll

A boltba
Szőnyeg Shaggy 0,8/1,5 GBA41 fehér Szőnyeg Shaggy 0,8/1,5 GBA41 fehér

A Szőnyeg Shaggy GBA41 egy stílusos és modern kiegészítő bármely otthonba. A fehér szőnyeg tökéletes választás lehet bármely szoba díszítésére, hiszen klasszikus és elegáns megjelenése feldobja az enteriőrt. A shaggy szálak puha tapintása kellemes komfort érzetet biztosít és kiválóan alkalmas a pihenésre és kikapcsolódásra. A 0,8 x 1,5 méteres mérete ideális kisebb vagy nagyobb területek elválasztására

A boltba
Szőnyeg 1.2/1.2 SI-15802 fekete Szőnyeg 1.2/1.2 SI-15802 fekete

A pamutkeverékkel szőtt juta szőnyeg nagyszerű kiegészítője lesz fürdőszobájának vagy előszobájának. Kis méretével és élénk színeivel ez a szőnyeg ideális mind a klasszikus, mind a modernebb enteriőrökbe, biztosítva a lábak kényelmét, miközben gyönyörű és praktikus kiegészítő.

A boltba
Szőnyeg Kenitra 2,0/2,9 GL19A KNM37 bézs Szőnyeg Kenitra 2,0/2,9 GL19A KNM37 bézs

A nagyon divatos tónusú szőnyeg nagyszerű kiegészítője lesz a belső térnek. Semleges színeinek és érdekes mintáinak köszönhetően a szőnyeg remek kiegészítője lesz nappalijának vagy étkezőjének. A szőnyeg modern és klasszikus belső terekhez egyaránt illik.

A boltba
Szőnyeg Sizal Sigma 1,33/1,9 E700A bézs Szőnyeg Sizal Sigma 1,33/1,9 E700A bézs

Szőnyeg Sizal Sigma 1,33/1,9 E700A bézs

A boltba
Szőnyeg Shaggy Blizz 1,6/2,3 79876 kék Szőnyeg Shaggy Blizz 1,6/2,3 79876 kék

A Szőnyeg Shaggy Blizz 1,6/2,3 79876 kék egy lenyűgöző és stílusos szőnyeg, mely ideális választás lehet bármely otthonba. A kék színű szőnyeg egyedi textúrája és puha tapintása azonnal otthonosságot és melegséget kölcsönöz a térnek. A nagy méretű 1,6x2,3 méteres szőnyeg tökéletes kiegészítője lehet a nappalinak, hálószobának vagy bárhol máshol, ahol szeretnénk egy kis plusz kényelmet és stílust csempészni.

A boltba
Szőnyeg Terra 0,8/1,5 DT07B TRS78 Szőnyeg Terra 0,8/1,5 DT07B TRS78

A nagyon divatos tónusú szőnyeg nagyszerű kiegészítője lesz a belső térnek. Semleges színeinek és érdekes mintáinak köszönhetően a szőnyeg remek kiegészítője lesz nappalijának vagy étkezőjének. A szőnyeg modern és klasszikus belső terekhez egyaránt illik.

A boltba
Szőnyeg Floyd 0.67/1.2 1 LY6 B Szőnyeg Floyd 0.67/1.2 1 LY6 B

Szőnyeg Floyd 0.67/1.2 1 LY6 B

A boltba
Szőnyeg Shaggy Bilbao 0,8/1,5 Z516A X NI1 32 Szőnyeg Shaggy Bilbao 0,8/1,5 Z516A X NI1 32

Az elmúlt hónapok egyik legdivatosabb kiegészítője a lakberendezésben a Shaggy szőnyegek. A Shaggy szőnyeg Bilbao fonalból készült a kényelmes használat érdekében. A Shaggy Bilbao szőnyeggyapjú antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így könnyen tisztítható. A szőnyeg nem szívja fel a nedvességet és ellenáll a foltoknak is. A szőnyeg gyönyörű színe tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrbe.

A boltba
Szőnyeg Heatset Olimpia 1.2/1.7 5953A AAC szürke Szőnyeg Heatset Olimpia 1.2/1.7 5953A AAC szürke

A Szőnyeg Heatset Olimpia 1.2/1.7 5953A AAC szürke szőnyeg egy modern, stílusos és kiváló minőségű termék, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely otthonnak. Az elegáns szürke színű szálak és az innovatív heatset technológia révén rendkívül puha tapintású és strapabíró. A szőnyeg ideális választás lehet a nappaliba, hálószobába vagy akár az irodába is. A méretei lehetővé teszik, hogy könnyen helyezhető

A boltba
Szőnyeg Harringbon 0,8/1,5 CR-8706 fekete Szőnyeg Harringbon 0,8/1,5 CR-8706 fekete

A Szőnyeg Harringbon 0,8/1,5 CR-8706 fekete egy elegáns és stílusos kiegészítője lehet bármely otthonnak. A fekete színű szőnyeg hagyományos herringbone mintázattal rendelkezik, ami egy igazi klasszikusnak számít a belsőépítészet világában. A szőnyeg 0,8 x 1,5 méteres méretének köszönhetően ideális választás lehet például előszobába, nappaliba vagy hálószobába is. A magas minőségű anyag és precíz

A boltba
Szőnyeg Matrix 1,6/2,3 989839-5989-0-6 Szőnyeg Matrix 1,6/2,3 989839-5989-0-6

Szőnyeg Matrix 1,6/2,3 989839-5989-0-6

A boltba
EMERALD szőnyeg 1016 glamour, elegáns art deco, márvány krém / arany 180x270 cm EMERALD szőnyeg 1016 glamour, elegáns art deco, márvány krém / arany 180x270 cm

A boltba
Ferla szőnyeg,  modell 242 – 300×400 cm Ferla szőnyeg, modell 242 – 300×400 cm

A Ferla szőnyeg, modell 242 - 300×400 cm egy igazán elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthon vagy iroda számára. A mérete 300×400 cm, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen nagy térben kiválóan mutasson és kitöltse a teret. Ez a szőnyeg a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan tartós és hosszú élettartamú. A Ferla szőnyeg egy sűrű szövésű darab, amely megakadályozza

A boltba
Kurtzflor-szőnyeg Használt kinézet rózsaszín színes, modell 20756... Kurtzflor-szőnyeg Használt kinézet rózsaszín színes, modell 20756...

Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyaga: 100% PolipropilénSzálmagasság: 12 mmSúly: 2555 gr/m2Könnyen kezelhető.OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A boltba
Szövött szőnyeg mintás bézs, modell 20444, 60x110cm Szövött szőnyeg mintás bézs, modell 20444, 60x110cm

A szövött szőnyeg mintás bézs 20444 modellünk egy stílusos és elegáns kiegészítője lehet bármely otthonnak. A szőnyeg mérete 60x110cm, így ideális a nappaliba, hálószobába vagy akár az előszobába is. A bézs színű mintázatnak köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz, és meleg hangulatot kölcsönöz a térnek. A szőnyeg minőségi anyagból készült, ami tartós és könnyen tisztítható. Frissítsd

A boltba
Design szőnyeg, modell 02620, 60x110cm Design szőnyeg, modell 02620, 60x110cm

Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 100% PolipropilénSzálmagasság: 9 mm / Súly: 1900 g/m²STANDARD 100 by OEKO-TEX® Tested For Harmful SubstancesSuitable For Use On Underfloor HeatingEasy-Care

A boltba
vidaXL kék rövid szálú szőnyeg 80 x 150 cm vidaXL kék rövid szálú szőnyeg 80 x 150 cm

Teremtsen elegáns hangulatot otthonában ezzel a különleges szőnyeggel! Ez a szőnyeg klasszikus bájt sugároz, így tökéletes választás otthona dekorációjára és padlója védelmére. Ez a padlószőnyeg 100%-ban polipropilénből készült, amely tartós és kevés törődést igényel. Fontos megjegyzés: A szőnyeg feltekerve érkezik a könnyebb szállítás végett. Kérjük, hajtsa ki a szőnyeget, és várjon, amíg teljesen

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben