FIXED Opus Sony Xperia 1 II fekete tok


2 790 Ft
  • Raktáron

Gyártó: FIXED

Termékleírás

A FIXED Opus Sony Xperia 1 II fekete tok tökéletes kiegészítője az Xperia 1 II okostelefonnak. Ez a prémium minőségű tok egyedi tervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az Xperia 1 II-hoz, és védelmet nyújt az okostelefon számára.

A tok kemény polikarbonát héjjal és puha TPU borítással rendelkezik, hogy megvédje az okostelefont a mindennapi ütésektől és karcolásoktól. A hátlap puha, szövetborítása nemcsak csúszásmentessé teszi az okostelefont, hanem személyiségüket is kifejezi.

Az Xperia 1 II tokja milliméter pontosan illeszkedik a telefonhoz, így az összes port, gomb és funkció hozzáférhető marad. A tok vékony kialakítása miatt minimálisan hozzáad a készülék méretéhez, így könnyen elfér a zsebében vagy táskájában.

A FIXED Opus Sony Xperia 1 II fekete tok tökéletes választás azoknak, akik szeretik a minőséget és a stílust. Védelmet nyújt okostelefonjuk számára, miközben megőrzi annak eredeti megjelenését. Ne kockáztasson, védelmezzük egyszerre stílusosan az okostelefonunkat.

Tokok

Üdvözöljük a Tokok alkatéziséhez tartozó weboldalon, mely az egészségmegőrzés témakörével foglalkozik! Célunk, hogy segítsünk az embereknek jobban megérteni testüket és elméjüket, valamint hogyan tarthatják meg az optimális egészségi állapotukat. Az Egészségmegőrzés kategóriában olyan fontos témákat fedezhetnek fel, mint a megfelelő táplálkozás, testmozgás, stresszkezelés és pihenés. Tudomásul vesszük, hogy az egészségnek számos dimenziója van, ezért széleskörű információkat és tippeket kínálunk az egészségmegőrzés különböző területeiről. Ha az étrendről van szó, azt ajánljuk, hogy válasszanak természetes, tápláló ételeket, amelyek segítik a test optimális működését. Az oldalon megtalálhatók egészséges receptek, amelyek inspirálóak lehetnek a változatos és kiegyensúlyozott étrend kialakításához. Emellett a vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők fontosságáról is részletes információkat találhatnak. A testmozgás szintén fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben. Az oldalon bemutatott edzésterv segítségével könnyedén bevezethetnek rendszeres testmozgást az életükbe. A különböző edzéstípusokról, mint például a kardio vagy a súlyzós edzés, is sok hasznos információt találhatnak, amelyek segítségével megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb mozgásformát. A mindennapi életben a stresszkezelés és a megfelelő pihenés is létfontosságú az egészségmaintenancéhez. Az oldalunkon megtalálhatók a stresszcsökkentési technikák, mint például a meditáció és a légzőgyakorlatok, amelyek segíthetnek a mentális és emocionális egyensúly megtartásában. A pihenésről és az alvásról is találhatnak itt tippeket, hogy regenerálódhassanak és kiegyensúlyozottabbak lehessenek. Bízunk benne, hogy az oldalunk segít Önnek az egészsége optimalizálásában és fenntartásában. Folyamatosan frissítjük az információkat és tartalmakat, így mindig új ötleteket találhatnak, hogy az egészséggel kapcsolatos célok eléréséhez szükséges lépéseket tegyenek. Várjuk kedves látogatóikat, hogy együtt felfedezzük az egészséges életmód titkait a Tokok alkatéziséhez tartozó weboldalon!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mi a termék neve?

FIXED Opus Sony Xperia 1 II fekete tok.


Milyen típusú telefonhoz használható a tok?

A tok kifejezetten Sony Xperia 1 II típusú telefonhoz lett tervezve.


Milyen anyagból készült a tok?

A tok polikarbonát borítással és szilikon béléssel rendelkezik.


Véd az eset a telefon felületi sérülésétől?

Igen, a tok megfelelő védelmet nyújt a telefon felületi sérülései ellen.


Biztosít a tok kameravédelmet is?

Igen, a tok megfelelő védelmet nyújt a telefon kamerái számára.


Távolítani kell a tokot a telefonról, ha tölteni szeretném?

Nem, a tok használata nem akadályozza a telefon töltési folyamatát.


Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben