FIXED PD Rapid Charge Car Mini, 2x USB-C kimenettel, PD támogatás, 30 W fekete


8 190 Ft
  • Raktáron

Gyártó: FIXED

Termékleírás

A FIXED PD Rapid Charge Car Mini egy kiváló minőségű autós töltő, amely kiváló választás minden autóvezető számára. Ez a kompakt töltő az autószivargyújtó csatlakozójába dugva lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén töltsd fel eszközeidet, bárhol is jársz.

Ez a töltő két USB-C kimenettel rendelkezik, így egyszerre két eszközt is tölthetsz vele. Az USB-C csatlakozók lehetővé teszik a gyors és hatékony töltést, valamint a Power Delivery (PD) támogatásnak köszönhetően akár 30 watt teljesítményt is át tudnak adni. Ez azt jelenti, hogy az eszközeid még gyorsabban tölthetők fel, és minden percet hatékonyan ki tudsz használni vezetés közben.

A FIXED PD Rapid Charge Car Mini design-ja is meggyőző. A kompakt méret és a fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a töltőnek, amely tökéletesen illik az autód belső terébe. Könnyedén csatlakoztatható az autó szivargyújtójához, és a kábel hossza lehetővé teszi, hogy mindig kényelmes helyen legyen a töltőd.

Ez a töltő kompatibilis a legtöbb mobiltelefonnal, táblagéppel, laptopoddal és más eszközökkel, amelyek támogatják az USB-C csatlakozót és a Power Delivery technológiát. Védd meg eszközeidet a lemerüléstől és legyél mindig csatlakozva az FIXED PD Rapid Charge Car Mini segítségével az autóban.

Tulajdonságok:
- FIXED PD Rapid Charge Car Mini
- 2x USB-C kimenet PD támogatással
- Akár 30 watt teljesítmény
- Fekete szín
- Kompakt méret
- Kompatibilis a legtöbb USB-C csatlakozóval rendelkező eszközzel
- Hosszú kábel a kényelmes elhelyezkedéshez
- Gyors és hatékony töltés lehetősége
- Elegáns design

Ne hagyd, hogy eszközeid lemerüljenek autózás közben! Vásárold meg a FIXED PD Rapid Charge Car Mini töltőt, és élvezd a gyors és hatékony töltést bárhol és bármikor!

Töltők

A Töltők alkatéziséhez tartozó weboldalunk vezető szerepet tölt be a telefon, tablet és okosóra kategóriában, amelyekhez olyan töltő készülékek széles választékát kínáljuk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Az alkatrész kínálatunk magában foglalja azokat a töltőket, amelyek lehetővé teszik a telefon, tablet és okosóra gyors és hatékony töltését, így felkészülve arra, hogy az eszközük egész nap készen álljon az használatra. Olyan modellek találhatóak a kínálatunkban, mint például az intelligens töltők, amelyek érzékelik a töltőre helyezett eszközt, és automatikusan beállítják a maximális töltési sebességet, így csökkentve a töltési időt. Az ügyfélszolgálatunk szakértői mindig készen állnak, hogy segítsenek kiválasztani az Önnek megfelelő alkatrészeket, és segítenek abban is, hogy a legjobb áron szerezzék be ezeket. Amellett, hogy kiváló minőségű alkatrészeket kínálunk, weboldalunkon minden szükséges információt biztosítunk ahhoz, hogy Ön könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb alkatrészeket. A Töltők alkatézis weboldalunk jól átlátható, egyszerűen kezelhető és gyors, míg a termékoldalak teljes körűen leírják az összes technikai paramétert, valamint a termék specifikációit, hogy az ügyfelek részletesen megismerjék az általuk választott modellek előnyeit. Összességében, ha telefonja, tabletje vagy okosórája hatékony töltése a cél, akkor a Töltők alkatéziséhez weboldalunk a legjobb választás Önnek. Tekintse meg kínálatunkat, és vegye igénybe a kiváló szolgáltatásainkat, amelyek elősegítik az alkatrészeinek biztonságos és nagy hatékonyságú felhasználását.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben