Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band


322 690 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Garmin

Termékleírás

A Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band egy igazán modern és innovatív megoldás azok számára, akik sportos életmódra vágynak. Az óra rengeteg funkcióval rendelkezik, így semmilyen edzéshez nem találsz nála jobb kísérőt.

Az óra kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja, hogy hosszú évekig kiszolgál majd. A DLC Titanium óraház és a kristályüveg tökéletesen védik az órát az esetleges sérülésektől. Az óra strapabíró és vízálló, így bármilyen körülmények között használhatod.

Az óra számos sporttevékenységhez optimalizált funkciókat tartalmaz, például GPS helymeghatározást, pulzusmérőt, lépésszámlálót, kalóriaégetés mérőt és még sok mást. Emellett beépített MP3 lejátszóval is rendelkezik, így sportolás közben is élvezheted kedvenc zenéidet.

Az ötletes kialakítás és stílusos külső pedig biztosítja, hogy az óra nemcsak a sportoláshoz, hanem a mindennapi életben is stílusos kiegészítővé válik. A Mineral Blue színtudatos megjelenéssel, a Whitestone Band pedig rafinált designnal látja el az órát. A napenergiával működő funkció megkönnyíti a mindennapi használatot és csökkenti az óra üzemidejének felügyeletét.

Az óra vezeték nélkül kapcsolódik az okostelefonodhoz, így mindig képes leszel nyomon követni a legfontosabb értesítéseket és üzeneteket. Ha aktív életmódot szeretnél folytatni, az Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band az életed része kell, hogy legyen.

Fenix 7

A Fenix 7 alkatrészek egy igazi ékköve a Tokok alkatrészek kategóriájában. Ezek a komponensek az utóbbi évek legmagasabb minőségi elvárásait is teljesítik, így az autók világában kifejezetten kedveltnek számítanak. Az alkatrészek precíz kidolgozása és kiváló minősége révén bármelyik autó motorjának kisegítő rendszeréhez kitűnő választást jelentenek. A Fenix 7 alkatrészek egyedülálló tulajdonságai között említhető a nagyobb hatékonyság, amely képes az élettartamukat növelni, valamint a kimagasló minőség, amely garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot. Ezek az alkatrészek a legújabb technológiák alkalmazásával készülnek, így a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Az alkatrészek egyedi formatervezése és kidolgozása lehetővé teszi, hogy a motor rendszerei több teljesítményt produkáljanak. Ezen kívül a Fenix 7 alkatrészek révén csökkenthető a károsanyag-kibocsátás, és javítható az üzemanyag-fogyasztás is. Mindezek az előnyök megkönnyítik az autók fenntartási költségeit, és az élettartamukat is megnövelik. Az alkatrészek sokféle változatban kaphatóak, amelyek mindegyike kifejezetten az autók specifikus kisegítő rendszeréhez lett kifejlesztve. A Fenix 7 alkatrészek kínálatából minden autó tulajdonos megtalálhatja a számára megfelelő terméket. Az alkatrészekkel kapcsolatos információk könnyen elérhetőek az interneten, így a vásárlók könnyedén kiválaszthatják az igényeiknek legmegfelelőbb alkatrészeket. A Fenix 7 alkatrészek weboldala a gyártók által biztosított információk, képek és videók mellett számos hasznos és informatív tartalmat is kínál. Az oldalon a látogatók számos hasznos cikket és ismertetőt találnak, amelyek segítenek kiválasztani az igényeiknek legmegfelelőbb alkatrésztük. A weboldalon történő online vásárlás egyszerű és kényelmes, így a látogatók könnyedén megvásárolhatják az alkatrészeket. Összefoglalva, a Fenix 7 alkatrészek jelentős előrelépést jelentenek a kisegítő rendszerek világában. A kimagasló minőség, a nagyobb hatékonyság és az alacsonyabb fenntartási költségek együttesen biztosítják, hogy ezek az alkatrészek minden autó tulajdonos szemében kiváló választásnak számítanak. Ha szeretne többet megtudni a Fenix 7 alkatrészekről, látogasson el a hivatalos weboldalra!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen funkciókkal rendelkezik a Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band?

A Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band kiterjedt funkciókészlettel rendelkezik, többek között:


  • GPS
  • GLONASS
  • Galileo
  • Barometrikus magasságmérő
  • Külső érzékelők támogatása (például hőmérséklet, pulzusszám)
  • Pulzusmérő, stresszfigyelő és alvásfigyelő
  • Zenelejátszó
  • Navigáció és térképek
  • Több mint 30 sportmód
  • Wi-Fi, NFC és Bluetooth
Milyen anyagokból készült a Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band?

A Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band titánium és Diamon-Like Carbon (DLC) borítással rendelkezik, amely nagyon tartós és ellenálló a karcolásokkal szemben. Az óratok üvege szafírkristályból készült. A szíj fehér kőszínű szilikonból készült, de cserélhető más szíjakkal is.


Támogatja-e a Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band a telefonhívások fogadását és a szöveges üzenetek olvasását?

Igen, a Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band támogatja a telefonhívások és szöveges üzenetek fogadását, valamint azok olvasását, a telefonjához való Bluetooth kapcsolat segítségével.


Milyen akkumulátorral rendelkezik a Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band?

A Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band napelemes akkumlálóval rendelkezik, ami megnyújtja az akkumulátor élettartamát, így hosszabb időt tud működni egy feltöltéssel. Ezen kívül az óra hagyományos töltéssel is felülírható, amely kb. 9 nap üzemidőt biztosít GPS használat nélkül és kb. 21 napot csak óralapként.


Milyen mélységig ellenálló a vízben a Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band?

A Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band 100 méteres mélységig ellenálló a vízben, így alkalmas úszáshoz és búvárkodáshoz is.


Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben