Honda Motorcycles – Motor Oil – Fémpersely


3 590 Ft
  • Raktáron

Honda Motorcycles – Motor Oil – Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

EAN: 4036113315157

Termékleírás

Honda Motorcycles – Motor Oil – Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

Perselyek

A Perselyek alkatéziséhez köthető weboldal egy izgalmas és interaktív platform, amely segít a fiataloknak mélyebben megismerni a Bibliában található történeteket és tanításokat. A honlap a Játékok kategóriába tartozik, amiért rengeteg interaktív és szórakoztató tartalommal várja a látogatókat. Az oldal teljes mértékben kidolgozott tervezésével és intuitív felépítésével hívja fel a figyelmet. A látogatók könnyedén tudnak navigálni az oldalon, és könnyen megtalálhatják azokat a játékokat, amelyek a leginkább vonzzák őket. A középpontban a Perselyek alkatézis végtelen lehetőségei állnak, amelyekben a fiatalok felfedezhetik a bibliai történeteket és tanításokat. A weboldal interaktív játékokat kínál, amelyek különböző nehézségi szinteken állnak rendelkezésre. Az újoncoknak egyszerűbb, könnyen megoldható feladatok állnak rendelkezésre, míg a haladóknak kihívást jelentő rejtvények és memóriajátékok állnak rendelkezésre. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb játékot és szórakozást találjon az alkatézisben való elmélyedéshez. A Perselyek alkatéziséhez tartozó weboldal olyan különleges tartalmakkal is rendelkezik, amelyek lépésről lépésre vezetik a fiatalokat a bibliatanulmányok világába. Online bibliai kvízek és tesztek segítenek a megértésben és az emlékezet erősítésében. Emellett találhatóak olyan tartalmak is, amelyek képekkel és videókkal szemléltetik a bibliai szövegeket, hogy még izgalmasabbá tegyék az élményt. A weboldal minden látogatója számára különösen fontos információkat és tippeket is tartalmaz az alkatézishez való jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatban. Így a szülőknek és tanároknak is könnyű lesz megtalálni az összes releváns információt ezen a platformon. A Perselyek alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és izgalmas megközelítést kínál, hogy a fiatalok valóban élvezzék az alkatézisben való részvételt és a bibliatanulmányokat. Az oldal kínálata és felépítése minden korosztály számára megfelelő és sokoldalú, segítve ezzel a bibliai tanulmányok megszerettetését és elmélyülését.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Playstation - Icons - kerámia persely Playstation - Icons - kerámia persely

A boltba
Harry Potter - Golden Snitch - persely Harry Potter - Golden Snitch - persely

A boltba
Minecraft - Pig - 3D kincsesláda Minecraft - Pig - 3D kincsesláda

A boltba
Marvel - Venom - persely Marvel - Venom - persely

A boltba
Star Wars - Storm Trooper - pénzkazetta Star Wars - Storm Trooper - pénzkazetta

A boltba
Atlético Madrid persely PH-08-ATL Atlético Madrid persely PH-08-ATL

Vágysz egyedi és stílusos pénztárolóra? Akkor az Atlético Madrid persely pont Neked való! Ez a színes, műanyag persely nem csak a pénzedet őrzi, hanem az Atlético Madrid iránti rajongásodat is hirdeti. A futball szerelmeseinek ajánlott termék méretei 7*10,5 cm, így tökéletes választás lehet otthonodba vagy akár ajándékba egy barátodnak. Légy büszke szurkoló és gyűjtsd a megtakarításaidat ebben a különleges

A boltba
Fém kutyaház persely Fém kutyaház persely

Gyűjtsd az aprópénzed perselybe, a takarékoskodást nem kezdheted elég korán! A Fém kutyaház persely biztonságban őrzi a megtakarításaid, amit majd később bármire elkölthetsz! A persely egy kutyaólat ábrázol, a perselyt kulccsal tudod kinyitni, az alján található zárral. A Fém kutyaház persely méretei: 13 x 7 x 9 cm.

A boltba
Kerámia malacpersely majom modellel Kerámia malacpersely majom modellel

Kerámia malacpersely majom modellel

A boltba
Persely - kerámia kutya - 71745 Persely - kerámia kutya - 71745

Persely - kerámia kutya A takarékosság és az erre nevelés minden családban fontos. Ajándékozza meg gyermekét ezzel az imádnivaló persellyel és takarékoskodjanak együtt. Továbbá eme persely az aranyos felfestett mintájának és kerámia anyagának köszönhetően amellett hogy egy hasznos és tartós kis persely, egyszerű szobadíszként is szolgálhat egy imádnivaló kis színes kerámia kutyus formájában. A persely

A boltba
Fémpersely, városképes - 71328 Fémpersely, városképes - 71328

Fémpersely, városképes A takarékosság és az erre nevelés minden családban fontos. Ajándékozza meg gyermekét ezzel a persellyel és takarékoskodjanak együtt. Ez a persely levehető tetejű. Az ár 1 darabra vonatkozik! A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

A boltba
Persely - kerámia mozdony - 71744 Persely - kerámia mozdony - 71744

Persely - kerámia mozdony A takarékosság és az erre nevelés minden családban fontos. Ajándékozza meg gyermekét ezzel az imádnivaló persellyel és takarékoskodjanak együtt. Továbbá eme persely az aranyos felfestett mintájának és kerámia anyagának köszönhetően amellett hogy egy hasznos és tartós kis persely, egyszerű szobadíszként is szolgálhat egy imádnivaló kis színes kerámia mozdony formájában.

A boltba
Zsebpénz tároló, pénzszállító furgon Zsebpénz tároló, pénzszállító furgon

Zsebpénz tároló, pénzszállító furgon Szeretné gyermékével megismertetni a pénz fogalmát és értékét? Szeretné megtanítani a takarékosságra és arra ösztönözni, hogy a zsebpénzét okosan ossza be? Amennyiben a válasza igen, akkor lepje meg gyermekét ezzel a multifunkciós persellyel A persely egy pénzszállító furgon belsejében helyezkedik el A persely úgy működik, hogy a papírpénzt a furgon szélvédője

A boltba
Állatfigura persely ( Macska ) Állatfigura persely ( Macska )

Egy gyönyörű, interaktív,automatikus dobozboz alakú persely, amelyben egy cica rejtözik. A macsa a doboz szélén fekvő pénzt gyűjti, és boldogan nyávog. Ez a persely megtanítja Önt, hogyan takarítson meg pénzt és rengeteg szórakozást nyújt. Mindössze annyit kell tennie, hogy az érmét a kijelölt helyre helyezi. Az érmék eltávolíthatók a persely aljál található lyukon. Méretek: 11,8 x 10 x 9 cm Teljesítmény:

A boltba
Disney Minnie Fém persely Disney Minnie Fém persely

Disney Minnie Fém persely Minnie egérrel díszített színes pöttyös, vidám csajos henger alakú persely. Ez egy szuper kincses doboz kislányod számára. Gyűjtheti benne a spórolt pénzét, hiszen kedvence, Minnie egér vigyáz rá. Tökéletes dekorációja lehet gyermeked szobájának is. Anyaga: fém Méret: 10x15 cm

A boltba
Ford Mustang – Horse and Stripes Logo Persely Ford Mustang – Horse and Stripes Logo Persely

Ford Mustang – Horse and Stripes Logo Persely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
Goodyear Service - Fémpersely Goodyear Service - Fémpersely

Goodyear Service - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
VW Service - Fémpersely VW Service - Fémpersely

VW Service - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
Panda persely Panda persely

Gyerekek és felnőttek számára is nagyszerű ajándék. Nem csak hasznos, de szórakoztató is egyben... Gyerekek és felnőttek számára is nagyszerű ajándék. Nem csak hasznos, de szórakoztató is egyben. Könnyedén és egyszerűen spórolhatsz, ebben a dobozban lakó panda lesz segítségedre. Ha nem tudod, hogy hogyan vedd rá magadat vagy gyermeked a takarékoskodásra, használj ilyen kreatív

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben