HUAWEI Band 8 Emerald Green


22 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: HUAWEI

Termékleírás

A HUAWEI Band 8 Emerald Green egy elegáns és stílusos okoskarkötő, amely kombinálja a modern technológiát és a társadalmi életmód szükségleteit. Ez a karkötő nem csak a megjelenésével hódítja meg a felhasználót, de a számtalan intelligens funkciójával is.

Az Emerald Green színű kivitel a karkötőt egy igazi szemkápráztató kiegészítővé teszi minden divatos szett esetén. Az elegáns és minimalista dizájn tökéletesen passzol az élet minden területére, legyen az sportolás, munka vagy akár egy elegáns esemény.

Az okoskarkötő számos egészségügyi funkcióval rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelemmel kísérik az egészségi állapotot. Például a beépített pulzusmérővel a karkötő folyamatosan méri a pulzust és azonnal jelzi a nem szokványos értékeket. Emellett a lépésszámlálóval és a kalóriázóval pontosan követheti nyomon a fizikai aktivitását, így támogatva az egészséges életmódot.

A HUAWEI Band 8 Emerald Green további okos funkciókban is gazdag. Képes intelligens értesítéseket küldeni a telefonról, például bejövő hívásokról, üzenetekről vagy naptárértesítésekről. A karkötő kijelzőjén megjelenő értesítések nemcsak a puszta szöveget, de a feladó nevét is mutatják, így soha nem maradsz le semmiről.

Az okoskarkötő akár 14 napig is képes működni egyetlen töltéssel, így nincs szükség gyakori töltésre. A könnyű és kényelmes viseletnek köszönhetően elfelejtheted, hogy viselsz egy karkötőt, miközben a rengeteg előnyét élvezed.

Összességében a HUAWEI Band 8 Emerald Green egy fantasztikus okoskarkötő, amely a stílusos design mellett számos intelligens funkcióval is rendelkezik. Együttműködve az egészségre és az életmódra fókuszáló elemekkel, ez a karkötő segít fenntartani a jó formát és egészséget, miközben trendi megjelenéssel ragyog.

Okoskarkötők

Az Okoskarkötők alkatézise weboldal egy hatalmas adatbázis, amely széles választékot kínál okoskarkötők tekintetében, mindazoknak, akik szeretnék kihasználni ezeknek az eszközöknek minden előnyét. Az oldal célja, hogy segítsen megtalálni az ideális okoskarkötőt számodra, és átfogó információkat nyújtson a legjobb modellekről és az általuk nyújtott funkciókról. Az Okoskarkötők alkatézise weboldal a telefon, tablet és okosóra kategóriákat egyesíti, így bárki könnyen megtalálja azokat a termékeket, amelyeket az adott eszközzel használhat. Az oldal címsorában található keresőmező segítségével könnyedén beírhatod az eszközt, amelyre a karkötőt tervezed használni, így az oldal rögtön a megfelelő kategóriára irányít téged. Az Okoskarkötők alkatézise weboldal széles termékválasztékot kínál a legújabb okoskarkötő modellekből. Az oldalon megtalálhatod a népszerű márkokat, mint például az Apple, Samsung, Fitbit, Garmin, Xiaomi és sokan mások. Minden márka és modell mellett részletes leírások találhatók, így tudod, hogy milyen funkciókat és méréseket kínál a karkötő. Az oldalon lévő felhasználói vélemények és értékelések segítségével pedig könnyen megtudhatod, milyen véleményeket formáltak más felhasználók az adott termékről. Az Okoskarkötők alkatézise weboldal emellett hasznos cikkeket és útmutatókat is nyújt az okoskarkötőkkel kapcsolatban. Például megtalálhatod a legfrissebb cikkeket a fitness követésről, az alvásminőség monitorozásáról, a pulzusmérésekről és még sok másról. Ezek a cikkek segítenek eligazodni és jobban megérteni, hogyan használhatod ki a okoskarkötőd minden lehetőségét az egészséged és fitneszed javítása érdekében. Az Okoskarkötők alkatézise weboldal ideális választás mindazoknak, akik szeretnék átlátni az okoskarkötők piacát, és megtalálni az ideális készüléket az igényeikhez és költségvetésükhöz mérten. Légy okos a vásárlás során, és fedezd fel az Okoskarkötők alkatézise weboldal kínálatát, hogy valóban a legjobb választást tehhesd!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

WowME Kids Fun Purple WowME Kids Fun Purple

A boltba
Garmin vivosmart5 White (méret: S/M) Garmin vivosmart5 White (méret: S/M)

A boltba
Garmin vívofit junior3 Pink Garmin vívofit junior3 Pink

A boltba
Garmin vívofit junior3 Princesses Garmin vívofit junior3 Princesses

A boltba
Garmin vívofit junior2 Minnie Mouse Garmin vívofit junior2 Minnie Mouse

A boltba
Xiaomi Smart Band 7 Pro GL Black Xiaomi Smart Band 7 Pro GL Black

A boltba
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Black Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Black

A boltba
HONOR Band 7 Emerald Green HONOR Band 7 Emerald Green

A boltba
Xiaomi Smart Band 7 NFC Xiaomi Smart Band 7 NFC

A boltba
Forever SB-50 fekete Forever SB-50 fekete

A boltba
HUAWEI Band 8 Sakura Pink HUAWEI Band 8 Sakura Pink

A boltba
M6 okoskarkötő kék M6 okoskarkötő kék

- Vízálló - Full AMOLED kijelző - 30 különböző tréning mód - Pulzusmérés - Véroxigén szint mérés - Lépésszámláló - Mágneses töltés Tulajdonságok: - Android 4.4 rendszer és újabbak - IOS 8.5 rendszer és újabbak - Bluetooth 4.0 - Vízállóság: IP67 - Működési idő: 2-3 nap - Készenléti idő: 5-7 nap

A boltba
ID115 okoskarkötő fekete ID115 okoskarkötő fekete

Bluetooth verzió: Bluetooth 4.0 Nyelv: holland, angol, francia, német, olasz, lengyel, portugál, orosz, egyszerűsített kínai, spanyol, hagyományos kínai, török Vízálló: igen IP besorolás: IP67 Képernyő típusa: OLED Működési mód: érintőképernyő Kompatibilis operációs rendszer: Android, IOS Kompatibilitás : Android4.4 / iOS8.0 vagy újabb verzió Emberek: Női asztal, Férfi asztal Akkumulátor kapacitás:

A boltba
F1 Okos Karkötő, Kék F1 Okos Karkötő, Kék

Ennek az okos karkötőnek a segítségével folyamatosan monitorozhatod egészségedet Kövesd figyelemmel tested reakcióit sportolás közben Nagy segítség a hatékony edzéshez szükséges a megfelelő pulzustartomány megtartásához Kicsi kompakt kivitel, szinte észrevétlen a viselete Okostelefonodra telepített alkalmazás segítségével, minden információt összegezhetsz amit a karkötő rögzít Funkciók: Pulzusmérő,

A boltba
M6 okoskarkötő fekete HU-N10091 M6 okoskarkötő fekete HU-N10091

- Vízálló - Full AMOLED kijelző - 30 különböző tréning mód - Pulzusmérés - Véroxigén szint mérés - Lépésszámláló - Mágneses töltés Egészségünk a legfontosabb szerepet tölti be életünkben. Jó tisztában lenni szervezetünk állapotával és erre remek megoldás az okos karkötő használata. Segítségével minden fontos adatot megtudunk amire szükség lehet. AMOLED kijelzője minden napszakban erősen

A boltba
Plenty okoskarkötő - piros (LA-KU650PI) Plenty okoskarkötő - piros (LA-KU650PI)

FITLIFE M5 pulzus vérnyomás és véroxigénszintmérő okoskarkötő szines OLED kijelzövel Cserélhető szíjú FitLife M5 aktivitásmérő okoskarkötő, pulzus- vérnyomás és véroxigén monitorozó szenzorral, ami ráadásul nem csak kijelzi, de fogadja is a bejövő hívásokat, kihangosítóként használható, ha nincs szabad kezed a telefont tartani. Emellett persze számos értesítést is kijelez, monitorozza az alvásminőséget,

A boltba
M3 okoskarkötő – kalória-, és lépésszámlálóval – vérnyomás, pulzu... M3 okoskarkötő – kalória-, és lépésszámlálóval – vérnyomás, pulzu...

Az M3 okoskarkötőnek rengeteg hasznos funkciója van. A lépésszámláló és a kalóriaszámláló mellett méri a vérnyomást, pulzust, és a véroxigénszintet is, így járulva hozzá az egészségtudatos életmódhoz. Mutatja a megtett távolságot, és az elégetett kalóriákat. Az érintőképernyős, 0,96″-os OLED színes kijelző IPS technológiát használ, így szinte minden szögből kiválóan látható. Az okostelefonodra telepített

A boltba
ID115 okoskarkötő fekete ID115 okoskarkötő fekete

A legjobb választás sportolók számára! A karkötő aktivitásmérője segítségünkre lesz mindennapos tevékenységeink követésében. Legyen szó sétáról, edzésről vagy alvásról, a karpánt folyamatosan rögzíti az adatokat, melyet okostelefonunkon megtekinthetünk a magyar nyelvű fitness app-on keresztül. A megtett lépések mellett az elégetett kalóriákat is nyomon követhetjük a készülék segítségével.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben