lila bagoly minta kerámia malacka bank


4 774 Ft
  • Raktáron

lila bagoly minta kerámia malacka bank

EAN: 8720573443975

Termékleírás

lila bagoly minta kerámia malacka bank

Perselyek

A Perselyek alkatéziséhez köthető weboldal egy izgalmas és interaktív platform, amely segít a fiataloknak mélyebben megismerni a Bibliában található történeteket és tanításokat. A honlap a Játékok kategóriába tartozik, amiért rengeteg interaktív és szórakoztató tartalommal várja a látogatókat. Az oldal teljes mértékben kidolgozott tervezésével és intuitív felépítésével hívja fel a figyelmet. A látogatók könnyedén tudnak navigálni az oldalon, és könnyen megtalálhatják azokat a játékokat, amelyek a leginkább vonzzák őket. A középpontban a Perselyek alkatézis végtelen lehetőségei állnak, amelyekben a fiatalok felfedezhetik a bibliai történeteket és tanításokat. A weboldal interaktív játékokat kínál, amelyek különböző nehézségi szinteken állnak rendelkezésre. Az újoncoknak egyszerűbb, könnyen megoldható feladatok állnak rendelkezésre, míg a haladóknak kihívást jelentő rejtvények és memóriajátékok állnak rendelkezésre. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb játékot és szórakozást találjon az alkatézisben való elmélyedéshez. A Perselyek alkatéziséhez tartozó weboldal olyan különleges tartalmakkal is rendelkezik, amelyek lépésről lépésre vezetik a fiatalokat a bibliatanulmányok világába. Online bibliai kvízek és tesztek segítenek a megértésben és az emlékezet erősítésében. Emellett találhatóak olyan tartalmak is, amelyek képekkel és videókkal szemléltetik a bibliai szövegeket, hogy még izgalmasabbá tegyék az élményt. A weboldal minden látogatója számára különösen fontos információkat és tippeket is tartalmaz az alkatézishez való jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatban. Így a szülőknek és tanároknak is könnyű lesz megtalálni az összes releváns információt ezen a platformon. A Perselyek alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és izgalmas megközelítést kínál, hogy a fiatalok valóban élvezzék az alkatézisben való részvételt és a bibliatanulmányokat. Az oldal kínálata és felépítése minden korosztály számára megfelelő és sokoldalú, segítve ezzel a bibliai tanulmányok megszerettetését és elmélyülését.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Playstation - Icons - kerámia persely Playstation - Icons - kerámia persely

A boltba
Harry Potter - Golden Snitch - persely Harry Potter - Golden Snitch - persely

A boltba
Star Wars - Storm Trooper - pénzkazetta Star Wars - Storm Trooper - pénzkazetta

A boltba
Barcelona persely Barcelona persely

Fanatikus Barcelona szurkoló vagy? Szeretnéd minden nap látni a kedvenc csapatodat, miközben még a pénzedet is biztonságban tartod? Akkor ez a Barcelona persely tökéletes választás számodra. A persely színes kivitelben készül, amely hűen tükrözi a Barcelona csapat színeit. Az anyaga strapabíró fém, így garantált, hogy sokáig fog szolgálni. A persely típusa kifejezetten futball rajongóknak ajánlott,

A boltba
Fém kutyaház persely Fém kutyaház persely

Gyűjtsd az aprópénzed perselybe, a takarékoskodást nem kezdheted elég korán! A Fém kutyaház persely biztonságban őrzi a megtakarításaid, amit majd később bármire elkölthetsz! A persely egy kutyaólat ábrázol, a perselyt kulccsal tudod kinyitni, az alján található zárral. A Fém kutyaház persely méretei: 13 x 7 x 9 cm.

A boltba
teknős modell kerámia malacpersely teknős modell kerámia malacpersely

teknős modell kerámia malacpersely

A boltba
Bárány persely pink kerámia 11cm Bárány persely pink kerámia 11cm

Bárány persely pink kerámia 11cm

A boltba
Pandás állatfigura persely Pandás állatfigura persely

Pandás állatfigura persely Nincs helye az aprópénzének? Ez a pandás persely biztosan tetszeni fog! A pénztárca zárt dobozból áll, ajtóval, amelyen keresztül összegyűjtheti a felhalmozott érméket. Miközben az érmét a pénztárcába helyezte, a szemét, a nyelvét, a fülét, a fejét, a mancsát és a farkát mozgatja. Működés: Csak egy érmet kell betenni a dobozon elhelyezett tálba, és az érzékelő nyomása

A boltba
Állatfigura persely ( Macska ) Állatfigura persely ( Macska )

Egy gyönyörű, interaktív,automatikus dobozboz alakú persely, amelyben egy cica rejtözik. A macsa a doboz szélén fekvő pénzt gyűjti, és boldogan nyávog. Ez a persely megtanítja Önt, hogyan takarítson meg pénzt és rengeteg szórakozást nyújt. Mindössze annyit kell tennie, hogy az érmét a kijelölt helyre helyezi. Az érmék eltávolíthatók a persely aljál található lyukon. Méretek: 11,8 x 10 x 9 cm Teljesítmény:

A boltba
Fém persely 16x8,8x24,8cm Fém persely 16x8,8x24,8cm

Tanítsd meg gyermekednek, hogyan tud takarékoskodni! Ebben a dollár mintás, fémből készült perselyben biztosan szívesen fogja gyűjteni a pénzét. Tisztítás: Nedves ronggyal törölje le! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

A boltba
VW Bulli T1 - Fémpersely VW Bulli T1 - Fémpersely

VW Bulli T1 - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
Goodyear Service - Fémpersely Goodyear Service - Fémpersely

Goodyear Service - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
Motor Oil - Fémpersely Motor Oil - Fémpersely

Motor Oil - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
Kawasaki - Let The Good Times Roll - Fémpersely Kawasaki - Let The Good Times Roll - Fémpersely

Kawasaki - Let The Good Times Roll - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
BMW Service - Fémpersely BMW Service - Fémpersely

BMW Service - Fémpersely. Fémből készült persely. Magasság: 13 cm. Átmérő: 10 cm. Könnyen eltávolítható fedéllel, így a persely többször felhasználható!

A boltba
PÉNZSZÁLLITÓ TEHERAUTÓ persely   -  hasonmás lemezjáték PÉNZSZÁLLITÓ TEHERAUTÓ persely - hasonmás lemezjáték

Guruló, pénzszállító lemezjáték autó, a tetején bedobó nyílással  - mert persely is! Két játék egyben!

A boltba
Fém hengeres persely - többféle Fém hengeres persely - többféle

Spórolj, és tartsd a pénzedet fém perselyben! A Fém hengeres persely egy acélból készült doboz, keskeny réssel a tetején, ahova az aprópénzt tudod bedobni. A persely dínós, hercegnős vagy kalózos mintával készült, a játék megtanít, hogyan vigyázz a pénzre, és hogyan kell spórolni. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!; Ezt a terméket több féle

A boltba
Kutyás persely 6 féle Kutyás persely 6 féle

Kutyás persely 6 féle változatban, melyet bármely változatban szállíthatunk.

A boltba
T-rex nerc kerámia baba T-rex nerc kerámia baba

T-rex nerc kerámia baba

A boltba
Cuki állatok fém persely - 9x8 cm - fehér Cuki állatok fém persely - 9x8 cm - fehér

Aranyos cuki állatos mintás persely, melyben a zsebpénz gyűjthető. A fémpersely teteje levehető. Mérete: 9x8 cm. Anyaga: fém.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben