Odavágunk a könyvpiacnak - Szerzői könyvkiadás a Publio szemével


1 490 Ft
  • Raktáron

Alcser Norbert 2011-ben alapította két társával Magyarország első self-publishing szolgáltató kiadóját, a Publiót. Az elmúlt négy év alatt több mint 1500 könyvet adtak ki. Több könyvük vezette a Bookline e-könyv toplistáját. 2015-ben Jeremie kockázati tőkebefektetést kaptak, aminek segítségével felvásárolták a Rukkola.hu könyvcserélő portált.

EAN: 9789634246152

Termékleírás

Alcser Norbert 2011-ben alapította két társával Magyarország első self-publishing szolgáltató kiadóját, a Publiót. Az elmúlt négy év alatt több mint 1500 könyvet adtak ki. Több könyvük vezette a Bookline e-könyv toplistáját. 2015-ben Jeremie kockázati tőkebefektetést kaptak, aminek segítségével felvásárolták a Rukkola.hu könyvcserélő portált.

Gazdasági, közéleti, politikai könyvek

Üdvözöljük a Gazdasági, közéleti, politikai könyvek alkatéziséhez tartozó weboldalon! Ha érdeklődik a világunkat formáló gazdasági, közéleti és politikai események iránt, és szeretne elmélyedni ezek témájában fontos könyvekben, akkor jó helyen jár. Az Alkatézis Könyvek weboldal célja, hogy segítséget nyújtson az olvasóknak abban, hogy eligazodjanak a gazdasági, közéleti és politikai könyvek világában. Ezen az oldalon megtalálhatja a legfontosabb, képzett nemzetközi szerzők által írt könyveket, amelyek fejlettebb szintre emelik a tudását az adott témákban. A Gazdasági, közéleti, politikai könyvek kategóriája széleskörű választékot kínál az olvasóknak. Célunk, hogy a legjobb könyveket gyűjtsük össze, olyan műveket, amelyek gondolkodásra késztetnek, új perspektívákat nyitnak meg és segítenek az olvasóknak megérteni a globális gazdasági, politikai és közéleti folyamatokat. Az oldalon található könyvek között megtalálhatja a legújabb kiadványokat, amelyek naprakészek és időszerűek, valamint a klasszikus műveket, amelyek alapvetőek az adott témák megértéséhez. Mindegyik könyv részletes leírással rendelkezik, amely segít az olvasóknak megtalálni az érdeklődési körükbe tartozó könyveket. Az oldalon böngészve könnyedén lehetősége nyílik a kedvenc könyveinek kiválasztására. Az értékelések és ajánlások segítenek az olvasónak abban, hogy megtalálják azokat a könyveket, amelyek érdekesek és relevánsak számukra. Emellett a weboldal rendelkezik egy kérdőívvel, amely segítségével felmérheti az olvasók igényeit és javaslatokat tehet a könyvek kategóriájában. Az Alkatézis Könyvek weboldal magas színvonalú és könnyen kezelhető felülete biztosítja a felhasználóbarát élményt, amely segít a személyre szabott választásokban. Az oldal egyszerű keresési és navigációs funkciót kínál a könnyű böngészés érdekében. A Gazdasági, közéleti, politikai könyvek alkatéziséhez tartozó weboldalunk azért jött létre, hogy a lehető legjobb módon segítse az olvasókat abban, hogy elmélyítsék tudásukat és megértsék a globális események hátterét. Várjuk Önt is az oldalunkon, hogy megtalálja azokat a könyveket, amelyek inspirálnak, és új nézőpontokat nyújtanak a gazdaság, közélet és politika világában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Egy triage naplója 2. - A második hullám Egy triage naplója 2. - A második hullám

Koronavírus, COVID-19, világjárvány/pandémia, karantén, maszk, szkafander, távolságtartás, kijárási korlátozás, részleges vagy teljes lezárás (lockdown), P...

A boltba
Vezérdemokráciák a világban - Macrontól Erdoganig és Trumpig Vezérdemokráciák a világban - Macrontól Erdoganig és Trumpig

A liberális demokráciák kortárs válságjelenségei komoly kihívás elé állítják a politikatudományt: realista módon számot kell vetnie a demokratikus folyamat jellegének megváltozásával, egyúttal képessé válnia a kialakuló új rezsimek működésmódjának leírására.

A boltba
A kérdezés 50 árnyalata I. A kérdezés 50 árnyalata I.

Eleged van már az egyforma üzleti könyvekből? Mind ugyanazt mondja? A motivációd megvan, de most már mutassák meg, hogy kell csinálni? Akkor erre a ké...

A boltba
Vezető a változó világban - A VUCA világában légy AVICA vezető! Vezető a változó világban - A VUCA világában légy AVICA vezető!

A mai világunkat változékonyság (Volatility), kiszámíthatatlanság (Uncertainty), valamint számos különböző és látszólag nem összefüggő tényező összetettsége (Complexity) jellemzi. Ez minden emberből más-más reakciókat vált ki, és ilyen módon többértelmű vezetői döntésekhez vezethet (Ambiguity). A fenti szavak angol megfelelőinek kezdőbetűi adják ki a VUCA mozaikszót.

A boltba
Vezetés felsőfokon - A hat vezérelv, amelyet be kell tartanod, ha... Vezetés felsőfokon - A hat vezérelv, amelyet be kell tartanod, ha...

Mélyinterjú a Netflix, a JPMorgan Chase, a General Motors és a Sony vezérigazgatójával New York Times Bestseller Wall Street Journal Bestseller A McKinsey & Company a világ egyik legkiemelkedőbb vezetői tanácsadócége.

A boltba
Ördögök ügyvédei 2. - Gyilkosságból felmentve Ördögök ügyvédei 2. - Gyilkosságból felmentve

Hol húzódik az a határ, amely megkülönbözteti a kegyetlen gyilkost az ártatlanul meghurcolt embertől? És hány rosszul emlékező szemtanú, a koncepciója mellett makacsul kitartó rendőr, ügyész vagy bíró kell ahhoz, hogy egy embert ártatlanul gyilkossággal vádoljanak meg?

A boltba
Napról napra Trianon – 1918–1924 Napról napra Trianon – 1918–1924

E kötet életközelbe hozza a száz évvel ezelőtti történéseket, szemünk előtt teljesedik ki a magyar tragédia. Tárgyszerűségé, hitelessége és alapossága mellett nem riad vissza a ?mi lett volna, ha??-típusú kérdések megválaszolásától, következtetéseit pedig feszes érveléssel és tények sokaságával támasztja alá. Kötelező tananyaggá kellene tenni.\" (Borbély Zsolt Attila, Arad)

A boltba
A magyar energiaszektor tanulságai A magyar energiaszektor tanulságai

A könyv iparági, energiapolitikai és szabályozástörténeti, mely a privatizációtól a 2018–2019-ig terjedő nagy időszak tanulságait vonja le a magyar energiaszektorban elsősorban jogi (energiajogi, nemzetközi jogi), emellett pedig közgazdaságtani és társadalmi-szociológiai szempontok alapján, ezek egyidejű, interdiszciplináris bemutatásával.

A boltba
A szavakon túl - Politikai kommunikáció Magyarországon, 1990–2015 A szavakon túl - Politikai kommunikáció Magyarországon, 1990–2015

\"Kommunikációval mindent meg lehet nyerni és mindent el lehet rontani. Hiába kiváló a politikánk, ha rosszul kommunikálunk, veszíteni fogunk. Nemcsak a választási kampányt, hanem a kormányzást is a kommunikációnak kell alárendelni. Elég ráijeszteni az emberek-re, aztán megnyugtatni őket, hogy tőlünk bízvást számíthatnak védelemre, és nyert ügyünk van.\"

A boltba
Kultúrdiplomácia Ázsiában Kultúrdiplomácia Ázsiában

A kultúrdiplomácia, amely a „külpolitikai hatások előidézése kulturális eszközökkel\", az államok kialakulása óta létezik. A globalizáció a különböző kultúrák minden korábbinál intenzívebb egymásra hatását eredményezi, s ezzel felértékelődött az állami kultúrpolitikák jelentősége is.

A boltba
Az értelem ereje Az értelem ereje

Illiberális. Inkorrekt. Igaz. Oriana Fallaci a Harag - trilógia második kötetében még tovább megy, ítéletet hoz Európa felett, amely véleménye szerint már nem is Európa, hanem Eurábia, az Iszlám egyik gyarmata.

A boltba
GFG Blog GFG Blog

Van itt egy könyv. Egyáltalán nem szükségszerű, hogy legyen. Nem is a szükség, hanem a szabadság írta elő, diktálta, mondta tollba. A megjósolhatatlanság szenvedélyét, hogy az előre! annyit tesz, hogy akármerre. GFG blogkönyve az elmúlt két év politikai határidőnaplója. ...

A boltba
Aktív szabályozás vagy gazdaságpolitikai nihilizmus? Aktív szabályozás vagy gazdaságpolitikai nihilizmus?

Ez a könyv egy igazságkereső mű. Elolvasását javasolom mindazoknak, akik a közgazdaságtan versengő elméleteinek felszínes ismerete alapján arra a következtetésre jutottak, hogy e tudományterületen relatív minden állítás.

A boltba
Gyerekkatona voltam Afrikában Gyerekkatona voltam Afrikában

A világban számos háborús övezet létezik, ami már önmagában is rettenetes. Ám annál iszonyúbbat elképzelni is nehéz, mint amikor a fegyveres konfliktusokban gyerekkatonákat küldenek harcba. Kisgyerekeket, kamaszokat, akiknek játszani, tanulni kellene, nem pedig drogokkal teletömve, gépfegyverrel felszerelkezve öldökölni.

A boltba
Konzervatív gondolkodás és politika az Egyesült Államokban Konzervatív gondolkodás és politika az Egyesült Államokban

Ez a könyv a konzervatív politikai gondolkodás egyesült államokbeli fejlődését kísérli meg áttekinteni a brit gyarmatok függetlenné válásától egészen az 1970-as évekig.

A boltba
Lakásárak Magyarországon - Hány évig emelkedhetnek a lakásárak Ma... Lakásárak Magyarországon - Hány évig emelkedhetnek a lakásárak Ma...

A könyv, amit a kezében tart, egy gondolkodó ember magántanulmánya, ami a Magyarországi lakásárak jövőbeni áremelkedéséről vagy árcsökkenéséről szól. Az elkövetkezendő 5 év várható eseményeit próbálja különböző lehetőségeken keresztül feltérképezni és megpróbál segíteni mind a leendő lakásvásárlóknak mind a leendő lakáseladóknak.

A boltba
A cigány népesség a gazdasági-társadalmi térszerkezetben A cigány népesség a gazdasági-társadalmi térszerkezetben

Cserti Csapó Tibor a PTE BTK Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének docense, több évtizede foglalkozik a magyarországi cigányság társadalmi helyzetének kutatásával.

A boltba
Álláskeresők útikönyve (CD melléklettel) - Biztos módszer a siker... Álláskeresők útikönyve (CD melléklettel) - Biztos módszer a siker...

Az a könyv segít bejárni az álláskeresés rögös útját. Jelenleg, mintegy háromszázezer álláskeresőt tartanak nyilván és ez a szám folyamatosan növekszik. A könyv feltárja az álláskeresés labirintusának minden zegzugát, megismerteti valamennyi követelményével és jellegzetességével, felvértezi az álláskeresés rögös útján elindulókat mindazzal a tudással, amellyel a helyes irányt és a megfelelő lehetőségeket

A boltba
Ismerős ismeretlen - Kommunikáció és társadalmi tőke Ismerős ismeretlen - Kommunikáció és társadalmi tőke

\"Dombrádi Krisztián a modern társadalom gazdasági, politikai és kulturális szereplőit vizsgálja az egyik leginnovatívabb szociológiai fogalom, a társadalmi tőke kérdéskörével összefüggésben.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben