PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG narancssárga


40 390 Ft
  • Raktáron

Gyártó: PUMA

Termékleírás

A PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG narancssárga cipő az egyik legjobb választás azoknak a labdarúgóknak, akik komolyan veszik a játékot és szeretik az extra kényelmet. Az alacsony szárú kialakítása biztosítja a szabad mozgást és a könnyedséget a pályán való futáskor, valamint a páratlanul jó érzést a gól érdekében tett akciók során.

A cipő fölött lévő szövet anyaga lélegző, így fenntartja a kellemes hőmérsékletet a lábakban, miközben a nagy igénybevételnek kitett területeken elasztikus anyag erősíti a cipőt. Az ultrakönnyű, páncélszerű ütésálló keret pedig segít abban, hogy a cipő kiváló tartást biztosítsa a labdavezetéshez, az átvételhez és a lövéshez.

Az Ultra Match+ talpa egyedülálló ütéselnyelő szereket tartalmaz, amelyek extra fogást és stabilitást biztosítanak különösen nedves vagy csúszós pályákon. A rugalmas fűzőrendszer könnyen szabályozható, így Ön mindig biztos lehet abban, hogy a cipője pontosan illeszkedik a lábához, kényelmet és támogatást biztosítva.

Az összeállítás egyik legemlékezetesebb része a merész narancssárga szín, amely garantáltan felhívja magára a figyelmet a pályán. Az Ultra Match+ által szolgáltatott kényelem, fogás és stabilitás és a trendi kinézet együttesen átívelnek a stílus és a teljesítmény területein, ami egy magas színvonalú labdarúgócipőt jelent. Próbálja ki a PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG narancssárga cipőt, és férjen hozzá a legjobb élményekhez a pályán!

Cipők

Az alkatézis nem csak vallási témákról szólhat, hanem a cipők világából is van mit tanulni. A Cipők alkatéziséhez tartozó weboldalunk ezért arra törekszik, hogy segítse a vásárlókat a cipők kiválasztásában és megfelelő használatukban. Az alapvető tudnivalók között szerepel a cipők felépítése, amely magában foglalja a felsőrész, a talpbetét és a talp részeit, valamint azok anyagainak jellemzőit. Tájékoztatunk arról, hogy milyen anyagokból készülhetnek a cipők, melyeknek eltérő tulajdonságaik vannak, például a bőrnek és a szintetikus anyagoknak. Fontos tudni, hogy milyen típusú cipőkre van szükségünk különböző tevékenységekhez. Például a sportcipőknek eltérő felépítésűnek kell lenniük az élsportolók igényeihez képest, mint ahogy a túracipőknek is eltérő követelményeknek kell megfelelniük, mint például a kényelem és a tartósság. Az elegáns cipők szintén eltérő szabályok szerint készülnek, hiszen a megjelenésen túl a divatot is követniük kell. A cipők használata nem csupán a kényelmen múlik, hanem a helyes alkalmazáson alapul. A megfelelő méretű és típusú cipő kiválasztása mellett figyelmet kell fordítani az anyag ápolására, hogy megőrizzék tartósságukat és minőségüket. A weboldalunkon részletesen tájékoztatunk a különböző cipők ápolásáról, javításáról és tárolásáról. A Cipők alkatéziséhez tartozó weboldalunk célja, hogy segítséget nyújtson a vásárlóknak a cipők kiválasztásában és használatában. Tájékoztató anyagokkal szolgálunk a külső jegyekről, a hasznos praktikákról és a cipők ápolásáról. Így a vásárlók bátran válogathatnak az interneten található cipők között, és biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő cipőt választják. Tekintve, hogy ma már egyre többen online vásárolnak, a a Cipők alkatéziséhez tartozó weboldalunk a vásárlókat minőségi tájékoztatással látja el. A honlapunkon található alkatézisi ismeretek hasznosak lehetnek azoknak a vásárlóknak, akik segítséget keresnek a cipők kiválasztásában és használatában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen talajon ajánlott használni a PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG narancssárga cipőt?

A cipő kiválóan alkalmazkodik mind a természetes fűre, mind a műfüves talajra, így mindkét felületen használható.


Melyik méretben érhető el a cipő?

A PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG narancssárga cipő az EU 39-től 47,5-ig elérhető.


Mennyire rugalmas a cipő anyaga?

A cipő felsőrésze rugalmas, de ugyanakkor stabil tartást biztosít a lábnak a játék során. A talp pedig előre formázott, hogy könnyebbé tegye a gyors irányváltásokat és kanyarodásokat.


Milyen kényelmes a cipő viselete?

A PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG narancssárga cipő nagyon kényelmes viselet, mivel az ActivHeel technológiának köszönhetően a sarokrész párnázott és megerősített. A SoftFoam+ betét pedig maximális kényelmet biztosít.


Milyen színű cipők érhetők el?

A PUMA ULTRA MATCH+ LL FG/AG cipő fekete, kék és narancssárga színekben érhető el.



Tecnifibre zokni á3 fehér EU 40 - 45 Tecnifibre zokni á3 fehér EU 40 - 45

A boltba
Orthomovement Upgrade Running Insole méret: EU 37 Orthomovement Upgrade Running Insole méret: EU 37

A boltba
VANS UA CLASSIC SLIP-ON Black/Pewte VANS UA CLASSIC SLIP-ON Black/Pewte

VANS100% Original GuaranteedFérfi nyári cipőImported

A boltba
OXFORD Vízálló zokni, fekete OXFORD Vízálló zokni, fekete

A boltba
PUMA FUTURE PLAY FG/AG Jr kék PUMA FUTURE PLAY FG/AG Jr kék

A PUMA FUTURE PLAY FG/AG Jr egy stílusos és kiváló minőségű gyerek focicipő, amely ideális választás minden fiatal labdarúgó számára. A cipő kék színű és modern kialakítású, így garantáltan a figyelem középpontjába kerül a pályán. Az FG/AG talp révén ez a cipő mind fűre, mind műfüves pályákra alkalmas, így rugalmasan használható bármilyen játékfelületen. A megfelelő tapadás és irányíthatóság biztosítása

A boltba
Tecnifibre Socks Classic á3, fehér Tecnifibre Socks Classic á3, fehér

A boltba
Textil cipő Josy Textil cipő Josy

Könnyű, légies és csúcsdivatos darab! Finom lyukmintával készült elegáns textilcipőnk nyáron is a legjobb választás. A sarokhurok segítségével könnyű belebújni - nagyszerű viselet! A sarok magassága kb. 2,5 cm.

A boltba
Geox Női bokacipő D Falena D36HXA-05485-C9999 40 Geox Női bokacipő D Falena D36HXA-05485-C9999 40

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Tamaris Női csizma 1-25505-41-001 39 Tamaris Női csizma 1-25505-41-001 39

A Tamaris női csizma (modellszám: 1-25505-41-001) a divat és a kényelem tökéletes kombinációja. Ez a csizma a Tamaris népszerű kollekciójába tartozik, és a modern nők igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a csizma magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a napi kopási igényeknek. Az elegáns, fekete bőrfelső rész megnyerő megjelenést kölcsönöz csizmádnak,

A boltba
Coqui Női papucs szőrmével HOMIES 9802-900-0432 41-42 Coqui Női papucs szőrmével HOMIES 9802-900-0432 41-42

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Szabadidős cipő Lori Szabadidős cipő Lori

Tökéletes beltérre és kültérre, EE kényelmi szélességgel: ebben a szabadidős cipőben úgy halad majd, mintha a felhőkön járna. A kényelmes hálós anyag lehetővé teszi a láb szellőzését. Még a nyári hőségben sem lesz benne túlságosan melege. Kényelmes, dupla tépőzáras rögzítéssel, párnázott talpbetéttel és ütéscsillapító gumiból készült tartós járótalppal. Színe tengerészkék.

A boltba
Kültéri cipő ARDON®RAMBLER LOW | G3371/36 Kültéri cipő ARDON®RAMBLER LOW | G3371/36

trekking csizma időtlen design, a felső a cipő készült őrölt marhabőr VELUR és szövet, vízálló membrán HYDROGUARD, a fokozott kényelem érdekében a cipő van ellátva egy betét, anatómiailag formázott talpbetét ANATOMIC FOAM ütéscsillapító a sarok területén, a talp phylon/gumi anyagból készült, a phylon lágyítja a futófelületet, a külső gumiréteg pedig fokozott csúszásállóságot garantál nedves felületen,

A boltba
Papucs Benita Papucs Benita

Színében finom, gyengéd a lábhoz és csodálatosan könnyű - húzza fel és érezze jól magát. Ezt a bársonyosan puha, szuper papucsot nem is akarja majd többet levenni.

A boltba
Ballerina Wenny Ballerina Wenny

Táncolja át a nyarat ebben a könnyű és légies, perforált rombuszmintás balerinában. A rugalmas járótalp és a kivehető memóriahabos talpbetét puhán tompít minden lépést - nyomásmentes illeszkedéssel, lélegző anyagból. Kérjük, hogy a megrendeléskor adja meg a kívánt méretet.

A boltba
Roxy Női flip-flop papucs Sandy III Black Multi ARJL100876-BK5 42 Roxy Női flip-flop papucs Sandy III Black Multi ARJL100876-BK5 42

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Cipő Heidelore Cipő Heidelore

Korszerű, könnyű és csodálatosan kényelmes! Ez a széles, rugalmas pánttal ellátott, elegáns textilcipő a divatról és a kényelemről szól. A puha hálós betétek kötött hatásúak, simogatják a lábat és hagyják szabadon lélegezni. Rugalmas, kényelmes, párnázott profilos talpával mintha puha mohás talajon járna - nyomásmentes viselet, amely biztos tartást garantál.  

A boltba
Jana mokaszinok Jana mokaszinok

A Jana papucscipő tele van eleganciával és stílussal. Időtlen cipő, amely különböző alkalmakra alkalmas. Jana papucscipő. A felsőrészen textilbetét. A sarokrészen. Alacsony sarok. Kényelmes.

A boltba
Lakkcipő mintás talppal Lakkcipő mintás talppal

Az elegáns, rockos stílushoz válasszon lakkcipőt mintás talppal. Lakkbőr felsőrész. Bőr talp. Rugalmas pánt mindkét oldalon a könnyű fel- és levétel érdekében. Fix sarok. 3 cm-es sarok. Mintás, csúszásmentes talp. A lábbelit rendszeresen kezelje foltok és nedvesség ellen védő termékkel.

A boltba
Kényelmes papucs Kényelmes papucs

Magas gyapjúbéléssel ezek a papucsok meleget és kényelmet biztosítanak. Puha kényelem. Extra meleg. Franciaországban készült.

A boltba
Geox Férfi szandál U Spherica U25ELA-0BC14-C9999 44 Geox Férfi szandál U Spherica U25ELA-0BC14-C9999 44

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben