RIWALL PRO RAPS 2040 (akku és töltő nélkül)


52 390 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Riwall

Termékleírás

Az RIWALL PRO RAPS 2040 egy erős és strapabíró fali vakológép, amely rendkívül megbízható és hatékony teljesítményt nyújt. Ez a modell akku és töltő nélkül kerül forgalomba, így lehetőséget kínál az ügyfeleknek arra, hogy a már meglévő akkumulátor és töltő használatával kombinálják a vakolóegységet.

Az RIWALL PRO RAPS 2040 ideális választás építkezésekre, vakolási és glettelési munkákhoz otthoni vagy kereskedelmi környezetben. A könnyű súlyú és kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén kezelhető, és kiválóan manőverezhető a munkaterületen. Az ergonomikus fogantyú és a jól elhelyezett vezérlők még kényelmesebbé teszik a használatát.

Az RIWALL PRO RAPS 2040 tartós és megbízható anyagokból készült, hogy hosszú ideig kiváló teljesítményt nyújtson. Az alumínium váz és a rozsdamentes acél öntvények kiváló stabilitást és tartósságot biztosítanak még a nehezebb munkafeltételek között is. A motor megbízható és hatékony, és képes magas nyomást és nagy teljesítményt generálni.

Az RIWALL PRO RAPS 2040 kompatibilis a legtöbb akkumulátorral és töltővel a piacon, ami még nagyobb rugalmasságot és megtakarítást jelent az ügyfeleknek. Az akkumulátorral működő rendszer lehetővé teszi a vezeték nélküli munkavégzést, így nincs szükség a hosszabbítókábel használatára vagy a konnektorhoz való kötöttségre.

Az RIWALL PRO RAPS 2040 könnyen karbantartható, és az alkatrészek könnyen cserélhetők, ha szükséges. A termék tartalmazza az alapkészletet, amelyhez tartozik a vakolópisztoly, a cső és a tartály, valamint egy kényelmes és állítható vállpánt, hogy hosszabb munkavégzés során is kényelmes legyen a használata.

Összességében az RIWALL PRO RAPS 2040 egy kiváló minőségű fali vakolóegység, amely megbízható teljesítményt nyújt. Akkumulátor és töltő nélkül vásárolva lehetőséget biztosít az ügyfeleknek az összetett rendszer kialakítására, és rugalmasságot ad a felhasználóknak a munkavégzés során. Bárhol is alkalmazzák, az RIWALL PRO RAPS 2040 a legjobb választás a magas minőségű vakolási munkákhoz.

Akkus

Az Akkus alkatézisé weboldala egyedi és megbízható megoldásokat kínál az akkumulátorokkal kapcsolatos szerszámokhoz. Kiemelkedően széles választékot kínálunk a legkülönfélébb alkalmazásokhoz a legjobb minőségű és hatékony eszközökkel. Az oldalunkra látogatva garantáltan megtalálja az Ön igényeihez legmegfelelőbb akkumulátoros szerszámokat. Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért csak megbízható gyártókkal állunk kapcsolatban. A weboldalon található összes termékünk magas minőségű alkatrészekből és anyagokból készült, így hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosítanak. Azt is garantáljuk, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek az iparági előírásoknak és szabványoknak. Az Akkus alkatézisé weboldalán könnyedén megtalálhatja a szükséges szerszámokat. Az oldalunkat olyan átlátható és felhasználóbarát tervezéssel hoztuk létre, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors navigációt az oldalon. A szerszámok között többek között akkumulátoros csavarbehajtók, fúrógépek, köszörűk, körfűrészek, sarokcsiszolók és sok más megtalálható, így bármilyen munkához megtalálhatja a megfelelő eszközt. Az oldalon megtalálható termékleírások, technikai adatok és képek részletes és pontos áttekintést nyújtanak minden termékről, lehetővé téve Önnek, hogy megfelelően válassza ki a szükséges szerszámot. Emellett minden termékhez értékeléseket és vásárlói véleményeket is találhat, amelyek segítenek befektetése megalapozott döntésében. Vásárlási folyamatunk egyszerű és biztonságos. Az oldalon található kosár funkció segítségével könnyedén kiválaszthatja a szükséges szerszámokat, majd a biztonságos online fizetési opcióval könnyedén elvégezheti a tranzakciót. Mindemellett a gyors és megbízható szállítással is garantáljuk, hogy termékei időben és sértetlenül megérkeznek. Az Akkus alkatézisé weboldala a legjobb választás, ha megbízható, hatékony és minőségi akkumulátoros szerszámokat keres. Ne habozzon, látogasson el hozzánk ma és fedezze fel a széles választékot, amely a Szerszámok kategóriához tartozik!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Gebrüder Weiss 4 990 Ft
Az első zárható ajtó kiszállítása (alzaExpres) 4 990 Ft
Teljes házhozszállítás (alzaExpres) 7 990 Ft
Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben