Samsung Galaxy S23 Ultra bőr hátlap fekete


17 090 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Samsung

Termékleírás

A Samsung Galaxy S23 Ultra bőr hátlap fekete egy egyedülálló kiegészítője a neves gyártó legújabb okostelefonjának. A hátlap bőr felülete puha és kellemes tapintású, tökéletes biztonságot és stílust nyújtva az eszköz első osztályú védelme érdekében.

Ez a hátlap kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak az időjárásjárásnak és a mindennapi élet kihívásainak. A hátlap tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S23 Ultra készülékhez, biztosítva a pontos és sima telepítést.

A vékony kialakítás és a minimalista dizájn tökéletesen illeszkedik a készülékhez, miközben a fekete szín klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. Az exkluzív Samsung Galaxy S23 Ultra bőr hátlap minden bizonnyal az új kedvenc kiegészítője lesz, amely megvédi az okostelefont és egyúttal fokozza a divatos megjelenést. Miért ne választana tehát minőséget és stílust egyetlen termékben? Legyen a legszebb és legkényelmesebb készülékén a Samsung Galaxy S23 Ultra bőr hátlappal!

Tokok

Üdvözöljük a Tokok alkatéziséhez tartozó weboldalon, mely az egészségmegőrzés témakörével foglalkozik! Célunk, hogy segítsünk az embereknek jobban megérteni testüket és elméjüket, valamint hogyan tarthatják meg az optimális egészségi állapotukat. Az Egészségmegőrzés kategóriában olyan fontos témákat fedezhetnek fel, mint a megfelelő táplálkozás, testmozgás, stresszkezelés és pihenés. Tudomásul vesszük, hogy az egészségnek számos dimenziója van, ezért széleskörű információkat és tippeket kínálunk az egészségmegőrzés különböző területeiről. Ha az étrendről van szó, azt ajánljuk, hogy válasszanak természetes, tápláló ételeket, amelyek segítik a test optimális működését. Az oldalon megtalálhatók egészséges receptek, amelyek inspirálóak lehetnek a változatos és kiegyensúlyozott étrend kialakításához. Emellett a vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők fontosságáról is részletes információkat találhatnak. A testmozgás szintén fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben. Az oldalon bemutatott edzésterv segítségével könnyedén bevezethetnek rendszeres testmozgást az életükbe. A különböző edzéstípusokról, mint például a kardio vagy a súlyzós edzés, is sok hasznos információt találhatnak, amelyek segítségével megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb mozgásformát. A mindennapi életben a stresszkezelés és a megfelelő pihenés is létfontosságú az egészségmaintenancéhez. Az oldalunkon megtalálhatók a stresszcsökkentési technikák, mint például a meditáció és a légzőgyakorlatok, amelyek segíthetnek a mentális és emocionális egyensúly megtartásában. A pihenésről és az alvásról is találhatnak itt tippeket, hogy regenerálódhassanak és kiegyensúlyozottabbak lehessenek. Bízunk benne, hogy az oldalunk segít Önnek az egészsége optimalizálásában és fenntartásában. Folyamatosan frissítjük az információkat és tartalmakat, így mindig új ötleteket találhatnak, hogy az egészséggel kapcsolatos célok eléréséhez szükséges lépéseket tegyenek. Várjuk kedves látogatóikat, hogy együtt felfedezzük az egészséges életmód titkait a Tokok alkatéziséhez tartozó weboldalon!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen anyagból készül a Samsung Galaxy S23 Ultra bőr hátlap fekete?

A bőr hátlap fekete anyaga valódi bőr, amely minőségi érzetet és védelmet biztosít a készüléknek.


Védi-e ez a bőr hátlap a Samsung Galaxy S23 Ultra készüléket a karcolásoktól és más sérülésektől?

Igen, a bőr hátlap megvédi a készüléket a karcolásoktól és más sérülésektől, valamint kényelmes tapintást és áramlást biztosít a kezedben.


Hogyan lehet felhelyezni a bőr hátlapot a Samsung Galaxy S23 Ultra-ra?

A bőr hátlapot könnyen fel lehet helyezni a Samsung Galaxy S23 Ultra-ra. Egyszerűen helyezze a hátlapot a készülék hátoldalára, és nyomja meg óvatosan, hogy szorosan illeszkedjen a készülékhez.


Mit kell tennem, ha a bőr hátlap koszos lesz?

Ha a bőr hátlap koszos lesz, akkor egyszerűen törölje le egy puha, nedves ronggyal. Kerülje a heves vízhasználatot vagy a tisztítószerek használatát, mert ez károsíthatja a bőrt.


Mennyire tartós a bőr hátlap?

A bőr hátlap nagyon tartós és hosszú élettartammal rendelkezik, ha megfelelően van karbantartva. A valódi bőr anyaga magas minőségű védelmet nyújt a készüléknek, és szép megjelenést biztosít.


Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben