Sikoly 5. - Blu-ray


5 990 Ft
  • Raktáron

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

EAN: 5999075605294

Termékleírás

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

Blu-Ray

A Blu-Ray alkatrészek között az egyik legfontosabb és egyben legérdekesebb az RAM memória. Az RAM rövidítés a Random Access Memory-re utal, vagyis a random hozzáférést biztosító memóriára. Ez az alkatrész az egyik legfontosabb része az adathordozóknak, és annak köszönhető, hogy a Blu-Ray lemezek megállíthatatlanok lettek. Az RAM memoria gyors, önmagát frissítő memória, amely lehetővé teszi a programok számára, hogy egyszerre több adattal dolgozzanak. Ez azt jelenti, hogy képes egyszerre több feladatot elvégezni, anélkül hogy azok között felgyorsítaná. Az RAM memória a számítógépek számára is fontos, mivel lehetővé teszi, hogy azok nagyobb mennyiségű adatot dolgozzanak fel, anélkül, hogy a rendszer összeomlana. Az RAM memória világosan megkülönböztetett a merevlemez és az SSD memória típusoktól. Az SSD-nél talán kisebb a kapacitása, de viszont jóval gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkezik. Az RAM egy úgynevezett „volatilis” memória, ami azt jelenti, hogy ha a gépet bezárjuk, akkor az összes azon tárolt adat elvész. Ráadásul az RAM memória is sokkal drágább, mint a HDD vagy SSD. Amint azonban kiderül, a Blu-Ray technológia az RAM memóriát is magában foglalja, amely fontos szerepet játszik a lemez olvasásának folyamatában. Az extra memóriával rendelkező RAM felgyorsítja a diszk adatátvitelét. Mindenféle Blu-Ray lemezek akár a művészfilmek, akár az akciófilmek nézéséhez tökéletes választásoknak bizonyulnak, főleg azok számára, akik nagyra értékelik a magas minőségű, korlátlanul időtálló adatlemezeket. Az RAM memória szerves része a Blu-Ray lemezeknek, és a lemez teljesítményéhez járul hozzá, biztosítva, hogy az adatátvitel gördülékenyen menjen végbe. Mivel a Blu-Ray lemezek továbbra is növelik az elérhető tárolási kapacitást, az RAM memória által nyújtott tartós és megbízható adatmentés lehetővé teszi, hogy a felhasználók bátran tárolják a legfontosabb adataikat, képeiket, videóikat és sok más dolgot, akár uzsonnára, akár egy nagy darab mozira készülnek. Az RAM memória azonban csak egy bővítést jelent a hagyományos hardverelemekhez képest, és azon belül is a Blu-Ray adattárolók egyik legfontosabb részének számít.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 10db cakebox Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 10db cakebox

A boltba
Verbatim BD-R XL 100 gigabájt 4x, 5 db Verbatim BD-R XL 100 gigabájt 4x, 5 db

A boltba
VERBATIM BD-R SL DataLife 25GB, 6x, spindle 25 db VERBATIM BD-R SL DataLife 25GB, 6x, spindle 25 db

A boltba
VERBATIM BD-R SL DataLife 25GB, 6x, printable, spindle 25 db VERBATIM BD-R SL DataLife 25GB, 6x, printable, spindle 25 db

A boltba
Verbatim BD-R 50GB Dual Layer 6x, 5 db - tokokban Verbatim BD-R 50GB Dual Layer 6x, 5 db - tokokban

A boltba
MediaRange BD-R (HTL) 50GB Dual Layer 10db cakebox MediaRange BD-R (HTL) 50GB Dual Layer 10db cakebox

A boltba
VERBATIM BD-RE SL 25GB, 2x, spindle 10 db VERBATIM BD-RE SL 25GB, 2x, spindle 10 db

A boltba
A világ legrosszabb embere - Blu-ray A világ legrosszabb embere - Blu-ray

A húszas-harmincas évei fordulóján járó Julie (Renate Reinsve) története zajos sikert aratott a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, elnyerte a legjobb színésznő díját, majd a világ fesztiváljait bejárva mindenhol újabb rajongókat gyűjtött.

A boltba
A szomorúság háromszöge - Blu-ray A szomorúság háromszöge - Blu-ray

Gazdag turisták nyaralnak egy hatalmas luxusóceánjárón. A szupergazdagok és divatmodellek gondtalan semmittevését előbb egy harsányan politizáló kapitány zavarja meg, majd a hajó elsüllyed, és a túlélőknek egy szigeten kell újabb megpróbáltatásokkal szembenézniük.

A boltba
A bíró - Blu-ray A bíró - Blu-ray

A nagyvárosi jogász HANK PALMER (Robert Downey Jr.) hazautazik a szülői házba. Kiállhatatlan és elidegenedett apját, a város bíróját (Robert Duvall) gyilkossággal gyanúsítják. Hank célja kideríteni az igazságot, eközben pedig újra rátalál családjára, melyet oly sok évvel ezelőtt ott hagyott.

A boltba
Játsszunk gyilkosost! - Blu-ray Játsszunk gyilkosost! - Blu-ray

Amikor néhány gazdag tini partit szervez egy távoli családi kúriában, a buli nagyon hamar halálos kimenetelűvé válik.

A boltba
Ahol a folyami rákok énekelnek - Blu-ray Ahol a folyami rákok énekelnek - Blu-ray

Az elképesztő sikerű könyv alapján készült Ahol a folyami rákok énekelnek Kya történetét meséli el, aki teljesen magára hagyva Észak-Karolina veszélyes lápvidékén nő fel.

A boltba
Gyilkos járat (UHD + BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbo... Gyilkos járat (UHD + BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbo...

A Gyilkos járatban Brad Pitt játssza Katicát, a peches bérgyilkost, aki igyekszik békésen végezni a munkáját, miután a kelleténél eggyel több melója siklott félre. A sorsnak azonban más tervei vannak vele: egy aktatáska megszerzésére szóló legújabb megbízatása a lehető legveszedelmesebb figurákkal hozza össze, méghozzá a világ leggyorsabb vonatán.

A boltba
Az unoka - Blu-ray Az unoka - Blu-ray

A napjainkban játszódó bosszútörténet főhőse egy szelíd, illedelmes irodista fiú, Rudi (Blahó Gergő), akinek imádott nagyapja (Jordán Tamás) lelketlen csalás áldozata lesz. Miután a rendőrséghez hiába fordul, elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot. Ehhez találékonyságra, rafinériára és önbizalomra lesz szüksége - meg egy csapat szövetségesre.

A boltba
Sárkányok háza - 1. évad - limitált, fémdobozos 4K Ultra HD Blu-ray Sárkányok háza - 1. évad - limitált, fémdobozos 4K Ultra HD Blu-ray

A kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó sorozatban a Targaryenek uralják a Hét Királyságot, ám a házat a belviszályok a polgárháború szélére sodorják. Még mielőtt egészséges fiúgyermeke született volna, Viserys király az egész királyság megrökönyödésére lányát, Rhaenyrát tette meg örökösének. Azonban az egészséges fiú érkeztével megindul az ármánykodás, hogy Rhaenyra sose ülhessen a

A boltba
Szellemirtók – Az örökség - limitált, fémdobozos változat (steelb... Szellemirtók – Az örökség - limitált, fémdobozos változat (steelb...

Az első filmet jegyző Ivan Reitman produceri közreműködésével, Jason Reitman rendezésében készült el az eredeti Szellemirtók univerzum új filmje, a Szelle...

A boltba
Dűne - Blu-ray Dűne - Blu-ray

A különleges képességekkel bíró, nagy tettekre hivatott ifjú Paul Atreides családja és népe érdekében kénytelen az univerzum legveszélyesebb bolygójára utazni. Egyedül az Arrakison bányászható az ismert világ legértékesebb anyaga, a fűszer, amire ellenséges hatalmak is igényt tartanak… A kirobbanó háborúban csak az maradhat életben, aki képes legyőzni félelmeit.  

A boltba
Tom és Jerry (2021) - Blu-ray Tom és Jerry (2021) - Blu-ray

Amikor Jerry beköltözik New York legelőkelőbb hotelébe, fellángol az ősi viszály a kisegér és Tom között. Egy dúsgazdag pár ugyanis az elegáns épületben a...

A boltba
Sárkányok háza - 1. évad - 4K Ultra HD Blu-ray Sárkányok háza - 1. évad - 4K Ultra HD Blu-ray

A kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó sorozatban a Targaryenek uralják a Hét Királyságot, ám a házat a belviszályok a polgárháború szélére sodorják. Még mielőtt egészséges fiúgyermeke született volna, Viserys király az egész királyság megrökönyödésére lányát, Rhaenyrát tette meg örökösének.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben