SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac


46 900 Ft
  • Raktáron

A fő kép egy grafika! A huzat típusúsáról és színéről a huzatról készült képről vagy a leírásból lehet tájékozódni!    Soya Classic fedőmatrac A Soya Classic fedőmatrac egy 4 cm vastag félkemény fedőmatrac, ami felveszi a test helyzetét és a nagyobb nyomáspontok a testen jobban belesüllyednek a fedőmatracba. Levehető 30 fokon mosható huzattal kapható, amire a gyártó 1 év garanciát vállal. Kinek

Termékleírás

A SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac egy kiváló minőségű matrac, amelynek célja, hogy kényelmes és pihentető alvást biztosítson Önnek minden éjjel.

Ez a matrac a legújabb technológiával készült, és a legjobb anyagokból áll. A fedőmatracban található hideghab rétegek kiváló támogatást nyújtanak a testnek, miközben megfelelő rugalmasságot biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a matrac hozzáigazodjon testének alakjához és súlyához, biztosítva a megfelelő testtartást és kényelmet.

Az egyik fő előnye ennek a matracnak az, hogy a hideghab rétegek tökéletesen szellőzőek. Ez megakadályozza a túlzott melegedést és hőgyülem kialakulását, így egész éjjel hűvösen és kényelmesen alszhat.

A SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac selymes és puha huzattal rendelkezik, amely kényezteti bőrét. A huzat antisztatikus és allergénmentes is, így ideális választás azoknak, akik allergiások vagy érzékenyek bizonyos anyagokra.

Ez a matrac tökéletes választás minden alvási pozícióhoz. A kiegyensúlyozott támogatásnak köszönhetően megfelelő támaszt nyújt az ágyék és a gerinc számára, így segít az optimális testhelyzet fenntartásában. Ez a félkemény fedőmatrac megfelelően támogatja a testet, így segít az izomfeszültség csökkentésében és az alvás minőségének javításában.

A SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac minden egyes részletével a minőségre és a kényelemre összpontosít. Formaldehidmentes és környezetbarát anyagokból készült, így nyugodt lehet afelől, hogy egészségét és környezetét is védve alszik.

Válassza a SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatracot, és élvezze az igazán pihentető és nyugodt alvást minden éjszaka.

A fő kép egy grafika! A huzat típusúsáról és színéről a huzatról készült képről vagy a leírásból lehet tájékozódni!    Soya Classic fedőmatrac A Soya Classic fedőmatrac egy 4 cm vastag félkemény fedőmatrac, ami felveszi a test helyzetét és a nagyobb nyomáspontok a testen jobban belesüllyednek a fedőmatracba. Levehető 30 fokon mosható huzattal kapható, amire a gyártó 1 év garanciát vállal. Kinek ajánljuk? Akik nem szeretnének puha memóriahabos fedőmatracot, de szeretnének javítani a fekvőfelületen jó ár-érték ellenében.  Ha kedveli az egyszerű megoldásokat, ragaszkodik régi ágy matracához, de elégedetlen annak komfortérzetével, a fedőmatracokat Önnek találták ki!  A 4 cm magas Classic Soya fedőmatrac félkemény komfortúvá teszi a fekvőfelületet, így alvás közben alátámasztják a nyakcsigolyákat, biztosítva ezzel az optimális alátámasztást. A Classic Soya fedőmatrac hozzájárul a matrac, kanapé és egyéb fekvőfelület komfortosabbá tételéhez. Félkemény habszerkezet extra kényelmet biztosít a matracok számára, vagy csökkentheti a kanapék ízületei által okozott kényelmetlenséget és enyhítheti a hátfájást.   Összetétel: Fedőanyag: 100% poliészter (Casino huzat) Töltet: 4cm poliuretán hab Szín: fehér, törtfehér Moshatóság: csak a huzat, 30 fokon. Használati ajánlások: használja a terméket zárt térben, normál páratartalom és hőmérsékleti viszonyok között; a helyiség szellőzése ajánlott, és friss levegőnek van kitéve, ezáltal megakadályozva a penész kialakulását és a termékek magas koncentrációjának felhalmozódását; a termék nem nedves környezetben való használatra készült; a vasalás, szárítás nem ajánlott. Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni.

Fedőmatracok

Fedőmatracok alkatézise - A tökéletes kiegészítés a nyugodt és pihentető alváshoz A fedőmatracok azok a matracok, amelyeknek kifejezett célja a komfort és a kényelem biztosítása alvás közben. Ezek az alkatrészek tökéletesen kiegészítik a matracokat, és hozzájárulnak a testünk optimális pihenéséhez és regenerálódásához éjszaka. A fedőmatracok számos előnnyel járnak. Elsődleges szerepük, hogy védelmet nyújtsanak a matracunknak a poratkák, baktériumok és allergének ellen. Ez különösen fontos azok számára, akik allergiásak vagy érzékenyek. A fedőmatracok higiénikusak és könnyen tisztán tarthatóak, így biztosítva a friss és egészséges alvási környezetet. Ezenkívül a fedőmatracok extra párnázottságot és kényelmet biztosítanak a matracokhoz képest. A több centiméter vastag, puha réteg ideális támogatást nyújt a testnek, és segít megelőzni a nyomáspontok kialakulását. Ez különösen fontos azoknak, akiknek hátfájdalma vagy ízületi problémái vannak. A fedőmatracok megfelelően elosztják a test súlyát, ezáltal gyakran csökkentik az ébredéskor érzett merevséget és kényelmetlenséget. Egy másik fontos előnye a fedőmatracoknak az, hogy szabályozzák a hőmérsékletet. Így jobban ellenőrizhetjük a test hőmérsékletét alvás közben, és elkerülhetjük a túlzott izzadást vagy a hideg éjszakákat. Az anyagválaszték széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb fedőmatracot az egyéni igényeknek megfelelően. A fedőmatracok alkatézisének megtalálása nem könnyű feladat, de néhány fontos szempont alapján könnyebb lehet a döntés. Kiválasztás előtt érdemes figyelembe venni a matrac típusát, a testünkre gyakorolt hatását és az egyéni preferenciáinkat. Fontos megérteni, hogy melyik anyagok és technológiák nyújtanak a legjobb támogatást és kényelmet számunkra. A weboldalunk Fedőmatracok alkatézisével ebben tud segíteni Önnek. Szakértőink átfogó és informatív cikkeken keresztül mutatják be a különböző fedőmatrac típusokat, az anyagok tulajdonságait és az alkalmazott technológiákat. Megosztjuk veletek a legújabb kutatásokat és hasznos tippeket ahhoz, hogy könnyen és tudatosan választhassuk ki a legmegfelelőbb fedőmatracot. Továbbá, a weboldalunk olyan termékek bemutatásával segít, amelyek a legjobban teljesítettek az alkatézisünk során. Részletes áttekintést nyújtunk a fedőmatracok különböző jellemzőiről és előnyeiről, és összehasonlítjuk azokat más hasonló termékekkel. Ne habozzon, látogasson el a Fedőmatracok alkatézisének weboldalára, és fedezze fel a tökéletes kiegészítést a nyugodt és pihentető alváshoz!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Hilding Alt Fedőmatrac termoelasztikus habbal - Több méretben Hilding Alt Fedőmatrac termoelasztikus habbal - Több méretben

Ez az Alt fedőmatrac tökéletes lesz a nagy matrac kiegészítő védelmére, növelve annak élettartamát. Termoelasztikus habbal és 1 cm-es flexi habréteggel van ellátva. A felső réteg reagál a testhőmérsékletre és minden alkalommal igazodik ahhoz, így növelve a puhaság és kényelem érzését. Jellemzői: - Hipoallergén, cashmere huzattal - A huzat levehető, 60°C-ig mosható - Cipzárral rendelkezik, amely lehetővé

A boltba
Best Dream Latex topper Best Dream Latex topper

A Best Dream Latex topper egy kiváló minőségű matractopper, amely fokozza az alvás minőségét és kényelmét. A termék 100% természetes latexből készült, amely kiváló rugalmasságot és tartást biztosít az alvás közben. A topper ideális megoldás azoknak, akik szeretnék felfrissíteni matracukat, vagy akiknek extra támogatásra van szükségük az alvás során. A Best Dream Latex topper hipoallergén és antibakteriális

A boltba
Best Dream Gel Latex Topper Best Dream Gel Latex Topper

vastagság: 4cm latex sűrűsége: 65 kg/m3 mosási hőfok: 40°C Vákuumcsomagolt (a könnyebb szállíthatóság érdekében)   Kimagasló klímaszabályozó tulajdonsággal rendelkező géllatex habban lévő gélszemcsék hőmérséklet szabályzó hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé, csökkentik a nedvesség beszívását, a topperben lévő lyukak kiváló szellőzést biztosítanak.

A boltba
Best Dream Gel Latex Topper Best Dream Gel Latex Topper

vastagság: 4cm latex sűrűsége: 65 kg/m3 mosási hőfok: 40°C Vákuumcsomagolt (a könnyebb szállíthatóság érdekében)   Kimagasló klímaszabályozó tulajdonsággal rendelkező géllatex habban lévő gélszemcsék hőmérséklet szabályzó hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé, csökkentik a nedvesség beszívását, a topperben lévő lyukak kiváló szellőzést biztosítanak.

A boltba
Best Dream Gel Latex Topper Best Dream Gel Latex Topper

Az új Best Dream Gel Latex Topper egy lenyűgöző termék, amely új szintre emeli alvási élményét. Ezt a topper-t kifejezetten úgy tervezték, hogy extra kényelmet és támogatást nyújtson az alváshoz. Az egyedülálló zselé-gél technológiának köszönhetően ez a matracfedő hűtő hatással rendelkezik, ami segít megakadályozni az éjszakai izzadást és a kellemetlen forróságot az ágyban. A latex anyag kiváló légáteresztő

A boltba
Best Dream Gel Latex Topper Best Dream Gel Latex Topper

Az Best Dream Gel Latex Topper egy luxus minőségű matractopper, amely megadja az ágyazat számára a tökéletes kényelmet és támasztást. A matracot 3 cm vastag latex réteg borítja, amely természetes anyagból készült, így selymes tapintású és hipoallergén is. A topper gel része segít abban, hogy megfelelő légáramlást biztosítson, így elkerülhetjük az izzadást és a matracban lévő baktériumok elszaporodását.

A boltba
Best Dream Latex topper Best Dream Latex topper

A latex topper olyan kényelmi matrackiegészítő, amely segítségével a matracok fekvőfelületének komfortfokozata jelentősen növelhető így biztosít megfelelő alvást a használók számára. vastagság: 4cm latex sűrűsége: 65 kg/m3 mosási hőfok: 40°C Vákuumcsomagolt (a könnyebb szállíthatóság érdekében)

A boltba
Best Dream Memory Topper fedőmatrac Best Dream Memory Topper fedőmatrac

A Best Dream Memory Topper fedőmatrac egy kiváló minőségű, extra puha és kényelmes matracfedő, amely rétegenként kínál kényelmet és támogatást. A memóriahab réteg segít eloszlatni a test súlyát egyenletesen, ezáltal csökkentve a nyomást az ízületeken és a hátán. A matracfedő hipoallergén anyagból készült, így ideális választás azoknak, akik érzékenyek az allergénekre. A légáteresztő kialakításnak

A boltba
Golden Dream 6 cm Memo Topper Golden Dream 6 cm Memo Topper

Golden Dream Memo Topper A Golden Dream Memo Topper egy 6 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 6cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágyabb komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját.

A boltba
Best Dream Memory Topper fedőmatrac Best Dream Memory Topper fedőmatrac

Best Dream Memory Topper A Best Dream memory Topper egy 4 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 4cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágyabb komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját.

A boltba
Golden Dream 4 cm Memo Topper Golden Dream 4 cm Memo Topper

A Golden Dream 4 cm Memo Topper a tökéletes választás azok számára, akik extra kényelmet szeretnének az ágyban. Ezt a memóriahab matracfedőt kifejezetten azért tervezték, hogy segítsen elkerülni az ágyban való forgolódást és a kellemetlen nyomáspontokat. A 4 cm vastag matracfedő puha, de támogató felülete segít a testtartás megőrzésében és csökkenti az alvás közbeni feszültséget. A memo hab alkalmazkodik

A boltba
Golden Dream 4 cm Memo Topper Golden Dream 4 cm Memo Topper

Golden Dream Memo Topper A Golden Dream Memo Topper egy 4 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 4cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágyabb komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját.

A boltba
Golden Dream 4 cm Memo Topper Golden Dream 4 cm Memo Topper

Ismerd meg a Golden Dream 4 cm Memo Topper-t, ami egy kiváló minőségű matracfedő, amely extra kényelmet és támogatást biztosít az ágyadhoz. Ez a memo topper 4 cm vastag, és rendkívül puha és kényelmes anyagból készült, hogy egy igazán pihentető alvást biztosítson. Ez a memo topper tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné javítani az alváskomfortját anélkül, hogy egy teljesen új matracot

A boltba
SleepConcept Topper Soft fedőmatrac SleepConcept Topper Soft fedőmatrac

SleepConcept Topper Soft fedőmatrac A  SleepConcept Topper Soft egy közepesen kemény, kicsit puhább nagy rugalmasságú hideghab fedőmatrac. A nagyrugalmasságú HR hab miatt pontrugalmasabb, jobban követi a test formáját, mint a hagyományos szivacs fedőmatracoké. Kiemelkedő ár-érték arányű, magasabb fedőmatrac minazoknak ajánlott, akik komfortosabbá, puhábbá szeretnék tenni a régi vagy kemény fekvőfelületű

A boltba
Golden Dream 6 cm Memo Topper Golden Dream 6 cm Memo Topper

A Golden Dream 6 cm Memo Topper egy kiváló minőségű matractopper, amely extra kényelmet és támogatást biztosít az ágyban. A 6 cm vastag memóriahab réteg kiválóan alkalmazkodik a test alakjához, enyhítve a nyomáspontokat és megakadályozva az éjszakai forgolódást. Ezáltal tökéletesen pihentető és kényelmes alvást biztosít. A Golden Dream Memo Topper szintén hőre reagáló technológiával rendelkezik, így

A boltba
SleepConcept Topper Soft fedőmatrac SleepConcept Topper Soft fedőmatrac

SleepConcept Topper Soft fedőmatrac A  SleepConcept Topper Soft egy közepesen kemény, kicsit puhább nagy rugalmasságú hideghab fedőmatrac. A nagyrugalmasságú HR hab miatt pontrugalmasabb, jobban követi a test formáját, mint a hagyományos szivacs fedőmatracoké. Kiemelkedő ár-érték arányű, magasabb fedőmatrac minazoknak ajánlott, akik komfortosabbá, puhábbá szeretnék tenni a régi vagy kemény fekvőfelületű

A boltba
SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac

A SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac megteremti az ideális alvási környezetet a pihentető és nyugodt éjszakákhoz. A matrac fő anyaga magas minőségű hideghab, amely támogatja a testet teljes terjedelmében, miközben lágy és kényelmes felületet biztosít. A matrac hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás azoknak, akik érzékenyek vagy allergiásak. A

A boltba
SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac

A SleepConcept Soya Classic félkemény hideghab fedőmatrac egy kiváló minőségű matrac, amelynek célja, hogy kényelmes és pihentető alvást biztosítson Önnek minden éjjel. Ez a matrac a legújabb technológiával készült, és a legjobb anyagokból áll. A fedőmatracban található hideghab rétegek kiváló támogatást nyújtanak a testnek, miközben megfelelő rugalmasságot biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a

A boltba
Fedőmatracok Memory Lavender 140x200, levehető és mosható huzat,... Fedőmatracok Memory Lavender 140x200, levehető és mosható huzat,...

Fedőmatracok Memory Lavender 140x200, levehető és mosható huzat, levendula kezelés, puha feszesség A pihentető alvás a tökéletes nap sikerének kulcsa, a Somnomed termékcsaládból a Memory Lavender topper pedig a levendula már jól ismert relaxáló és stresszoldó terápiás hatásának köszönhetően, kombinálva a memóriahab nyújtotta mély kényelemmel core, tökéletes megoldás mindenkinek, aki könnyebb és pihentető

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben