Ty Squish-a-Boos párna alakú plüss figura HELENA, 22 cm - kék husky


2 495 Ft
  • Raktáron

Ez a puha tapintású Ty Squish-a-Boos HELENA plüss párna figura minden gyerek kedvence!; Szinte a szivárvány minden színét megtaláljátok rajta, ez teszi különlegessé ezt pihe puha párnát, aminek egyedi jellemzője a hatalmas és cuki szemei.; Gyűjtsd össze a többi Ty Squish-a-Boos plüsst és játszatok együtt a barátaiddal!; A párna leírásából, amit a csomagban találtok megtudhatjátok HELENA születésnapját

EAN: 0008421392971

Termékleírás

Ez a puha tapintású Ty Squish-a-Boos HELENA plüss párna figura minden gyerek kedvence!; Szinte a szivárvány minden színét megtaláljátok rajta, ez teszi különlegessé ezt pihe puha párnát, aminek egyedi jellemzője a hatalmas és cuki szemei.; Gyűjtsd össze a többi Ty Squish-a-Boos plüsst és játszatok együtt a barátaiddal!; A párna leírásából, amit a csomagban találtok megtudhatjátok HELENA születésnapját és egy verset is olvashattok.; A Ty Squish-a-Boos Fantasia párna szuper puha, ezért egész nap csak ölelni akarod majd.; Ha megöleled örökké barátok lesztek és egyből nagyon jól érzed majd magad.; Mérete: 22 centiméter.

Plüssök

Üdvözlöm! Nagyon örülök, hogy meglátogatta az Alkatézis Plüssök weboldalát, ahol a plüssjátékok kategóriájába tartozó termékek közül válogathat. Az Alkatézis Plüssök egy hely, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legkedvesebb plüssfigurát. Legyen szó gyermekéről, barátjáról vagy saját magáról, itt biztosan megtalálhatja azt a plüssjátékot, ami mosolyt csal az arcára és boldogsággal tölti el szívét. Kínálatunkban számos kedvelt karakterrel találkozhat, mint például mesefigurák, állatok, könyvadaptációk és még sok más. Az Alkatézis Plüssök gondosan válogatott termékei kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy hosszú éveken keresztül örömöt szerezzenek viselőjének. Az oldal különlegessége, hogy minden plüssfigura mellé egy rövid történetet vagy érdekességet is megtalál. Így nem csak játékokat vásárol, hanem a karakterek világába is betekintést nyerhet. Együtt fedezheti fel, hogyan lett egy szimpla gyapjúlabda kedvenc macskája vagy hogyan vált egy pillangó egy kisfiú elengedhetetlen barátjává. Az Alkatézis Plüssök weboldala egyszerű és könnyen kezelhető felületet biztosít az ügyfeleknek. A kategóriák és szűrők segítségével gyorsan megtalálhatja a kívánt plüssfigurát. Emellett lehetősége van részletes leírásokat olvasni, képeket nézni, véleményeket olvasni más vásárlóktól, hogy tudatosan dönthessen. Továbbá kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk ügyfélszolgálatunknak. Az Alkatézis Plüssök csapata mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdés vagy probléma esetén. Garantáljuk, hogy elégedetten távozik weboldalunkról, és a megvásárolt plüssfigura örömöt okoz Önnek vagy szeretteinek. Ne habozzon tovább! Látogasson el az Alkatézis Plüssök weboldalára még ma, és válassza ki a tökéletes plüssfigurát. Hozza mosolyt szerettei arcára és varázsoljon boldogságot az életébe egy hihetetlenül puha és kedves plüss társaságában!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Scarlet - Szőke haj/rózsaszín virágos ruha doboz nélkül Scarlet - Szőke haj/rózsaszín virágos ruha doboz nélkül

Minden Bonikka rongybaba kézzel készített ,természetes növényi rostokból készült, azzal a céllal, hogy elkezdhesse a saját családi tradícióját. Méret: 35 cm Ajánlott kor: 0+ hónap Cikkszám: 6204-2 Alapanyag: 100% pamut Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa

A boltba
Artemisz - plüss maci - 20cm Artemisz - plüss maci - 20cm

Artemisz egy pihe puha plüss mackó masnival a nyakában. Ő egy igazán szeretni való kis kedvenc lehet. Artemisz egy klasszikus plüss mackó, nagyon barátságos pofija van. Garantált a siker, ha őt választod. Magasság: 20cm.

A boltba
Chase - Mancs Őrjárat plüss Chase - Mancs Őrjárat plüss

A Mancs Őrjárat egy szuper kis csapat ami kutyákból állt össze. Fő feladatuk Kaland-öböl felügyelete. A hősies kutyusok mindig segítenek a bajbajutottaknak. Chase a kutyák vezetője. Ő egy igazi rendőrkutyus. Eredeti licensz termék, Chase plüss. Magasság: 30cm.

A boltba
Éneklő gumi maci plüss Éneklő gumi maci plüss

Édes plüss gumi maci, ami zenél is. Csak inditsa el a macit a hasán lévő gombbal. Garantált a szórakozás. Elem tartozék. Méret: 28cm. Anyaga: Plüss Működés: elemmel. Rendelje meg ma akciósan!

A boltba
Cica ülő plüssfigura - 22 cm, többféle Cica ülő plüssfigura - 22 cm, többféle

Aranyos cica, csillogó gombszemekkel! A Cica ülő plüssfigura egy puha, rövid szőrű plüssből készült macska, rózsaszín fülekkel. A cica szivacsos anyaggal van töltve, simogasd, kényeztesd és szeretgesd a kedves plüssállatot! A Cica ülő plüssfigura mérete: 22 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!

A boltba
Felakasztható baby plüss játék - kék kutyás  - 25cm Felakasztható baby plüss játék - kék kutyás - 25cm

Felakasztható baby plüss játék ami kifejezetten a babáknak készült és már újszülött kortól adható. Garantáltan leköti majd a baba figyelmét. Ezt a csodaszép játékot felakaszthatjuk a kiságyra és a babahordozóra is. Vele vidám a játék, a kutyus csörög, a labda pedig sípol. Kedves ajándék válhat belőle. Magasság: 25cm.

A boltba
A Lego kaland Batman bagclip plüss – 12 cm A Lego kaland Batman bagclip plüss – 12 cm

Nagyon finom tapintású A Lego kaland karakteres plüss csattal. Magassága 12 cm a csatot nem számolva.

A boltba
Baby plüss nyuszi - bézs - 26cm Baby plüss nyuszi - bézs - 26cm

Pihe puha plüssből készült bézs színű nyuszi, a legkisebbek legjobb barátja. Vele nyugodt az alvás és bárhová szívesen elkíséri kis gazdáját. Kedves ajándék válhat belőle. Magasság: 26cm.

A boltba
Bori a hosszú barna plüss cica, 56 cm Bori a hosszú barna plüss cica, 56 cm

56 cm hosszú Párnának is használható A gyermekek új kedvence Bori a hosszú barna plüss cica, 56 cm Melyik gyerkőc ne imádná a plüssfigurákat? Ez a cuki barna cica nem csak remek játszótárs, de tökéletes alvótársa is lehet a kicsiknek! Bori a hosszú barna plüss cica rendkívül cuki és ölelgetni való, valamint ideális alvótárs, amit minden gyermek imádni fog! Ne csodálkozz, ha gyerkőcöd új kedvence

A boltba
Nature De Brenne Sündisznó plüss kabala játék  15 cm Nature De Brenne Sündisznó plüss kabala játék 15 cm

Az álló sündisznó, a Nature De Brenne 15 cm egy aranyos kabala a játékhoz és a simogatáshoz, amelynek köszönhetően a gyermek megismeri az állatok csodálatos világát. A plüss játék nagyon élethű, puha és kellemes tapintású anyagokból készül . Megtévesztően hasonlít a parkban fellelhető kedves sündisznóra, amelynek köszönhetően a gyermekek játékának elválaszthatatlan társává válik, fejlesztve az állatok

A boltba
Nature De Brenne Farkas plüss kabala játék  31 cm Nature De Brenne Farkas plüss kabala játék 31 cm

Nature De Brenne Farkas 31 cm-es aranyos kabala, játék ,a gyermek motorikus képességeinek fejlesztéséhez. A plüss játék nagyon élethű, puha és kellemes tapintású anyagokból készül. Egy fiatal farkasra hasonlít, így a gyermekek játékának elválaszthatatlan társa. A plüss játék, 31 cm nagyságú , fehér és barna színekkel díszített. A finom töltet miatt a farkas Nature De Brenne 31 cm szintén kedvenc

A boltba
Canpol Plüss kalapács csörgővel Canpol Plüss kalapács csörgővel

Ez a plüss játék színes velúrból készült és buzdítja a gyermeket a játszásra és támogatja a helyes fejlődést. A belsejében csengő található, amely zenél. Az anyag, amelyből a játék készült nem ingerli a gyermekek érzékeny bőrét. A játékszer könnyen tartható tisztán a címkén feltüntetett tisztítási útmutató alapján. 1 éves kortól ajánlott.

A boltba
ECO plüss gyf.maki 16cm ECO plüss gyf.maki 16cm

Ki tudja, hogy hol lakik a gyűrűsfarkú maki? A gyűrűsfarkú maki Madagaszkárról származik, ahol is 4 különböző fajtájú maki család él. Gyűjtsetek ti is izgalmas tényeket az gyűrűsfarkú makikról! Ez a termék 100% újrahasznosított poliészter (PET) anyagból készült. Óvd a környezeted! Egy 15-20 cm-es termék elkészítéséhez kb. 10 db PET palackot hasznosítanak újra. Az ECO plüss gyűrűsfarkú maki mérete:

A boltba
Tuluz - király spániel - 24cm Tuluz - király spániel - 24cm

Tuluz egy tündéri kis öleb. Pihe puha plüssből készült kis kedvenc. Ő egy igazán dédelgethető kis kutyus. Gyönyörű kidolgozású, élethű plüss király spániel. Magasság: 24cm.

A boltba
Gesztenye - plüss barna ló - 37cm Gesztenye - plüss barna ló - 37cm

Gesztenye egy nagyon szép, barna lovacska. Puha plüssből készült, részletes kidolgozású, igazán élethű plüss ló. Drót merevítéssel van ellátva, így megáll a saját lábán. Gyerekeknek és felnőtteknek is kedves ajándék lehet, tökéletes ajándék a lovak szerelmeseinek. Magasság: 37cm.

A boltba
Csíptethető plüss játék - rózsaszín víziló - 23cm Csíptethető plüss játék - rózsaszín víziló - 23cm

Kedves, rózsaszín-lila színű vizilovas játék. Anyaga bársonyosan puha baby plüss. A csíptető segítségével rögzíthető kiságyra, babahordozóra és babakocsira is, így szinte bárhová elkíséri a babát. Szép színe és csörgő hangja is mosolyt csal a babák arcára. Kedves ajándék válhat belőle. Magasság: 23cm.

A boltba
Plüss Tigris - 13 cm -barna Plüss Tigris - 13 cm -barna

Aranyos 13 cm-es kedves plüss tigris. Finom, puha tapintású plüss. Minőségi plüss játék.

A boltba
Harry Potter: Hermione Granger plüss figura 20cm - YuMe Harry Potter: Hermione Granger plüss figura 20cm - YuMe

Hermione Harry Potter egyik legjobb barátja, akivel már a történet elején megismerkedhetünk. Az mindig kitűnő Hermione egy plüss formájában jött el most hozzánk, melynek magassága körülbelül 20 cm, anyaga pedig kiváló minőségű plüss, mely puha tapintást nyújt. Hermione nyakában a Griffendél színeiben pompázó sál is helyet kapott, valamint varázspálcája a kezében. Kiváló minőségének köszönhetően sokáig

A boltba
Pikachu plüss, 25 cm Pikachu plüss, 25 cm

Puha plüssfigura 25 cm magas 3 éves kortól ajánlott Pikachu plüss, 25 cm Indul az utazás a mese világába, ahol Pikachu vár, hogy egész nap játssz vele! Ez a 25 cm magas plüssfigura minden Pikachu rajongó gyermek legjobb barátja lesz, akivel egész nap varázslatos kalandokat élhet át. Pikachu nem csak különleges játszótárs, de kivételes alvótárs is lesz a gyerkőcöknek, akit egész éjszaka ölelgethetnek.

A boltba
Plüss maci pulcsiban - barna Plüss maci pulcsiban - barna

Válassz egy új kis barátot a Selowei pihe-puha plüssfigurái közül. Nappal a legszórakoztatóbb játszótársad lehet, este bátran szembeszáll a Mumussal is, hogy védelmezze álmod.  Nagyoknak is bátran ajánljuk, ha szükséged van egy remek hallgatóságra, bennük nem fogsz csalódni. Barna színű plüss maci, kötött pulcsiban. Méret: 46 x 17 cm Külső rész: Poliészter Belső rész: Polipropilén

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Stormred vinil súlyzó 2 kg
5 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
USB-Akkutöltő Pentax típus D-LI108
5 560 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Akkutöltő Rádióadóvevő Kenwood TK-3100
21 670 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Icheckey iPhone 6 Plus 3D üvegfólia - Black
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
PTT 16 üveges Komód - Több színben
54 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Skechers Slip-Ins: Flex Glide Kisfiú Sportcipő
24 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csak-férfi póló
5 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Marvel Gördeszka (61 cm) - Amerika Kapitány
10 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Mester Chef baba konyhai felszerelésekkel
6 499 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben